Αρχική Νέα Το Brunch(s)in σε «Πρώτη Εικόνα» στον ΣΚΑΙ

Το Brunch(s)in σε «Πρώτη Εικόνα» στον ΣΚΑΙ

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Brunch(s)in έχει αιχμαλωτίσει για τα καλά τις καρδιές ντόπιων και τουριστών με την εξαιρετική κουζίνα, την άψογη εξυπηρέτηση και τη μοντέρνα, «instagrammable» ατμόσφαιρα του χώρου, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, το διάσημο στέκι έχει πλέον κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου πανελλαδικώς, με το κατάστημα να βγαίνει σε λαμβάνουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και θα καλύπτουν τις ανάγκες τους που αφορούν την ενέργεια, υπηρεσίες και τηλεπικοινωνίες. Σύντομα, θα ανακοινωθούν ζωντανή μετάδοση στην εκπομπή «Πρώτη Εικόνα», στον ΣΚΑΙ.

Brunch(s)in2

Μοναδικό αποτύπωμα στην εστίαση

Έμφαση δόθηκε στα μοναδικά, γευστικά και καλοστημένα πιάτα του μενού, καθώς και την άψογη διαμόρφωση του χώρου, που συνθέτει το απόλυτο στέκι της περιοχής για γαστριμαργικές συναντήσεις κάθε ώρα της ημέρας. Η άμεση επιτυχία και η απήχηση του concept αντανακλά στην αφοσίωση του προσωπικού και των ιδρυτών του, οι οποίοι διαθέτουν εκτεταμένο υπόβαθρο και εμπειρία στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης, με έντονη δραστηριοποίηση στον Καναδά. Αυτός ο πλούτος εμπειρίας είναι εμφανής σε κάθε πιάτο που σερβίρεται, από τα κλασικά αυγά Benedict, μέχρι το πιο «περιπετειώδες» Γουάκα μάκα μόλε κοτόπουλο.

Brunch(s)in

Ολοκληρωμένο concept με πολλαπλά οφέλη στον franchisee

Με έντονη απήχηση στο δυναμικό κοινό και στα social media, το Brunchsin έχει αποδείξει την ικανότητά του να διεισδύει αποτελεσματικά στην καθημερινότητα του πελάτη με τον πιο μοντέρνο τρόπο, προσφέροντας προσιτές, γευστικές και ποιοτικές λύσεις. Ένα concept που συνδυάζει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε να υπερβαίνει τις προκλήσεις στην κατηγορία του, το Brunchsin προσφέρει μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στον υποψήφιο franchisee. Η εξειδικευμένη προϊοντική γκάμα με εστίαση στο brunch, ο ποιοτικός καφές, γευστικές αλμυρές επιλογές όπως burgers, bagels, ομελέτες, αβγά bennedict καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από γλυκές επιλογές όπως pancakes, δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο concept με απήχηση σε όλες τις ώρες της ημέρας. Το Brunchsin αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για επένδυση στον κλάδο της εστίασης και απευθύνεται σε μια πιστή κοινότητα πελατών που έχει δημιουργήσει  Απευθύνεται σε ένα πιστό κοινό, που συνεχώς ανανεώνεται και έχει την ανάγκη να συμμετέχει – ανήκει σε μια κοινότητα και να έχει το δικό του στέκι.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Brunchsin

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ