Αρχική Νέα Το Brunchsin ενεργοποιεί την κοινότητα με τον πιο δημιουργικό τρόπο!

Το Brunchsin ενεργοποιεί την κοινότητα με τον πιο δημιουργικό τρόπο!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Brunchsin, το πλέον δημοφιλές concept που αναβαθμίζει το brunch στην comfort dining εκδοχή του, με τα εξαιρετικά πιάτα και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα, έχει αιχμαλωτίσει τις καρδιές πολλών «brunchsinners» που το ακολουθούν πιστά! Το franchise έχει δημιουργήσει πιστούς ακόλουθους μέσω της συνεχούς δέσμευσης που δημιουργεί με τους πελάτες του, κάνοντάς τους διαρκώς να επιστρέφουν για περισσότερα.

Brunch(s)in

Ενεργή συμμετοχή σε διαδραστικά events

Στο πλαίσιο αυτό, το Brunchsin συμμετάσχει στο 2ο κυνήγι θησαυρού που διοργανώνει η Stay Strong Events, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ως περήφανος χορηγός! Η εκδήλωση, που απευθύνεται σε νέους, παιδιά και οικογένειες, θα λάβει μέρος στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και απευθύνεται σε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών. Η συμμετοχή του Brunchsin αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή του για προσφορά στην κοινότητα, καθώς και τη δέσμευση του concept για αλληλεπίδραση με το κοινό, πάντα με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Brunch(s)in

Αποτελεσματική διείσδυση σε πολλαπλά κοινά

Το Brunchsin έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό να αντανακλά σε πολλαπλά δυναμικά κοινά αλλά και να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του brand name. Μέσω της ενεργούς συμμετοχής στη δημόσια σφαίρα, το Brunch(s)in έχει καθιερώσει τη φήμη ως ένα franchise προσανατολισμένο στην κοινότητα που είναι αφιερωμένο στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών για τους πελάτες του. Η συμμετοχή του Brunchsin στο κυνήγι του θησαυρού είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα για το πώς το franchise κατάφερε να διεισδύσει στην καθημερινή ζωή των πελατών του και να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές που ενισχύουν την παρουσία του στην κοινότητα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Brunchsin

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ