Αρχική Νέα Το «breakfast box» του Overoll δημιουργεί συνήθειες

Το «breakfast box» του Overoll δημιουργεί συνήθειες

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Overoll, η πρωτοποριακή croissanterie της Αθήνας, για ακόμη μια φορά καθηλώνει το κοινό του! Με την τελευταία δημιουργία, το περίφημο «breakfast box», το Overoll μεταφέρει τον κόσμο του πρωινού γεύματος σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Ένα πλήρες κουτί, κατάλληλο για όποιον θέλει να ξεκινήσει σωστά τη μέρα του, με έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό από τα αγαπημένα του προϊόντα να τον συνοδεύουν. To breakfast box, δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν ακριβώς αυτό που θέλουν στο κουτί τους. Με την επιλογή ανάμεσα στα τέσσερα αγαπημένα τους croissants, δύο ροφήματα και ένα λαχταριστό spread, όλα της επιλογής τους, μπορούν να δημιουργήσουν ένα κουτί πρωινού που είναι προσαρμοσμένο στα δικά τους γούστα. Είτε προτιμούν ένα κλασικό croissant σοκολάτας, είτε ένα πιο απολαυστικό croissant cheesecake, στο κουτί του Overoll χωράει κάτι για όλους!

Ολοκληρωμένη breakfast εμπειρία

Αυτή η νέα προσθήκη από το Overoll, όχι μόνο επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόσουν την εμπειρία του πρωινού τους, αλλά επίσης τους ενθαρρύνει να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Με τόσες πολλές επιλογές, οι πελάτες μπορούν να πειραματιστούν με διαφορετικούς συνδυασμούς μέχρι να βρουν το τέλειο κουτί που ικανοποιεί τις πρωινές λιγούρες, κάνοντάς τους να επιστρέφουν συνεχώς για περισσότερα!

Overoll Croissanterie

Ωφέλιμη συνεργασία με aggregators

Το breakfast box είναι άμεσα διαθέσιμο για delivery ή takeaway μέσω Wolt, με το Overoll να επωφελείται σημαντικά από τους aggregators, αποτελώντας τη Νο. 1 επιλογή στην κατηγορία του. Έτσι, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το πρωινό του στο σπίτι, στο γραφείο για να το μοιραστεί με συναδέλφους, να απολαύσει στο σπίτι ή με φίλους. Με αυτόν τον τρόπο το Overoll δημιουργεί νέες συνήθειες για πρωινό, εκπαιδεύοντας τον πελάτη στο «κουτί», αυξάνοντας σημαντικά τη μέση απόδειξη αλλά και εκπαιδεύοντας τους πελάτες σχετικά με την αξία των προϊόντων. Το breakfast box είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μυηθούν οι νέοι πελάτες στα νόστιμα croissants και τα αλείμματα του Overoll, παρέχοντας παράλληλα στους υπάρχοντες πελάτες έναν νέο τρόπο να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους είδη.
Νο. 1 στην κατηγορία του
Μέσω της νέας προσθήκης του breakfast box, το Overoll απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί είναι η νούμερο ένα επιλογή για πρωινό. Με την καινοτόμα προσέγγισή τους στο πρωινό, το Overoll συνεχίζει να προσελκύει τους πελάτες για περισσότερα, αυξάνοντας παράλληλα τη μέση απόδειξη και δημιουργώντας πολλαπλές πηγές εσόδων για τον franchisee.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Overoll Croissanterie

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ