Αρχική Νέα To Berry’s προσφέρει ένα δομημένο σύστημα ανάπτυξης στους franchisees

To Berry’s προσφέρει ένα δομημένο σύστημα ανάπτυξης στους franchisees

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Είτε διαθέτεις εμπειρία στην καφεστίαση, είτε όχι, επιλέγοντας την πρόταση franchise του Berry’s διεισδύεις ταχύτατα στην αγορά, έχοντας στο πλευρό σου μία έμπειρη ομάδα που ξέρει πώς να σε καθοδηγήσει και να σε υποστηρίξει στο ξεκίνημά σου.

berrys-franchise-coffee-and-water

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Νίκου Βερβερίδη, franchisee του Berry’s στο Ίλιον, ο οποίος αν και δεν διέθετε προηγούμενη εμπειρία στην καφεστίαση, ήθελε να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο. «Πριν το άνοιγμα του δικού μου all day coffee and snack store πέρασα από εκπαίδευση στο εταιρικό κατάστημα. Είδα πώς δουλεύουν, ο Λεωνίδας Φωτιάδης, Ιδρυτής του concept, με εκπαίδευσε. Στον καφέ, σε όλες τις διαδικασίες λειτουργίας, ώστε να μπω στο κλίμα», μας εξηγεί.

berrys-franchise-estiasi

Όμως, η υποστήριξη του κ. Βερβερίδη συνεχίστηκε και όταν απέκτησε το δικό του Berry’s. O κ. Φωτιάδης επισκεπτόταν το κατάστημά μου, ώστε να βεβαιωθεί πως όλα κυλούν ομαλά. Ακόμα και όταν δεν μπορούσε να έρθει ο ίδιος, έστελνε δικό του άτομο. Έδινε ιδιαίτερο βάρος στην καθαριότητα του καταστήματος, στους χρόνους προετοιμασίας κ.λπ. Είχαμε συνεχώς τηλεφωνική επικοινωνία. Επομένως, είχα ήδη λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση στο εταιρικό κατάστημα, η οποία συνεχίστηκε και αργότερα με υποστηρικτικές ενέργειες και όλο αυτό ήρθε κι έδεσε», επισημαίνει ο κ. Βερβερίδης.

berrys-franchise-coffee

Τώρα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους Berry’s από 35.000€, χωρίς entry fee και royalties . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να θέλουν οι ίδιοι να ασχοληθούν με τη λειτουργία του νέου καταστήματος, εξασφαλίζοντας το μέλλον για εκείνους και την οικογένειά τους! Το ειδικό πακέτο ισχύει για περιορισμένο αριθμό καταστημάτων.

Το Berry’s αποτελεί ένα ισχυρό brand, με καταστήματα σε Καματερό, Ίλιον, Αχαρναί (3), στην Αθήνα (2) και τον Ασπρόπυργο, συνεχίζοντας δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία μέσω συνεργασιών franchise!

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Berry’s, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ