Αρχική Νέα To απόλυτο fitness event της χρονιάς στα Flexstores στη Νίκαια!

To απόλυτο fitness event της χρονιάς στα Flexstores στη Νίκαια!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα Flexstores, με επικεφαλής τον Δημήτρη Οικονομάκη, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος της YAMAMOTO NUTRITION διοργανώνει το event της χρονιάς. Στις 15/06, η εταιρεία  φέρνει στην Ελλάδα τους αθλητές, Brandon Hendrickson και  Roelly Winklaar, οι οποίοι διαθέτουν σημαντικές διακρίσεις στο Olympia.

Η κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι τα Flexstores είναι αναγνωρισμένα σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς αθλητές τέτοιου βεληνεκούς επισκέπτονται μόνο εξειδικευμένα καταστήματα που ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία με εκείνους. Το ραντεβού έχει οριστεί στο κατάστημα της Νίκαιας νωρίς το απόγευμα και ήδη το κοινό εκδηλώνει τον ενθουσιασμό του για αυτό το event.

myflex event

H νέα εμπειρία στο wellness

Το ΜyFlex βασίζεται σε ένα καινοτόμο σύστημα που προσφέρει στον καταναλωτή ολιστικές λύσεις. Με γνώμονα την επιστήμη, η ομάδα του MyFlex αναλύει μέσω μετρήσεων το κάθε περιστατικό και στη συνέχεια εκδίδει το ατομικό πρόγραμμά του. Με σύμμαχο την τεχνολογία, ο πελάτης λαμβάνει το πρόγραμμά του ηλεκτρονικά και παρακολουθεί τις επιδόσεις του μέσω της πλατφόρμας που
διαθέτει η εταιρεία.

Επιπλέον, μια ομάδα υποστήριξης My Flex βρίσκεται πάντα διαθέσιμη στο υπερσύγχρονο call center για να κατευθύνει, εμψυχώσει και ξεδιαλύνει κάθε απορία. Είναι πολύ σημαντικό για το κάθε περιστατικό, στη διαδικασία αυτή να έχει κάποιον να του υπενθυμίζει τον στόχο του αλλά και να του δίνει το κίνητρο να συνεχίζει. Κάτω από την ομπρέλα της εξειδικευμένης ομάδας του MyFlex, ο πελάτης νιώθει ασφάλεια, βλέπει τους κόπους να αποφέρουν καρπούς και επιθυμεί να
επιστρέψει για να βιώσει αυτή την εμπειρία.

myflex store franchise

Επιχειρηματικό μοντέλο με διαχρονική κερδοφορία

To MyFlex/Flex Store αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση που συνδυάζει το φυσικό και online διαιτολογικό γραφείο με ένα ολοκληρωμένο retail concept. Ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να βιώσει μια νέα, φρέσκια εμπειρία που οδηγεί σε αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Ο ευχαριστημένος πελάτης είναι αυτός που θα φέρει και τους επόμενους. Με γνώμονα την επιστήμη και την καλή υγεία, το MyFlex προσφέρει εξειδικευμένες, καινοτόμες υπηρεσίες, απαντώντας στις απαιτήσεις του καταναλωτή διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο στη αγορά του Wellness.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MYFLEX/FLEXSTORES

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ