Αρχική Νέα Το 4all επεκτείνεται με νέο κατάστημα στο Καλοχώρι

Το 4all επεκτείνεται με νέο κατάστημα στο Καλοχώρι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Tο 4all συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου, με τη δημιουργία ακόμη ενός καταστήματος επί της οδού 28ης Οκτωβρίου & Βουλγαροκτόνου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Συνεχίζει έτσι να αναπτύσσεται η αλυσίδα, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Συνδυάζοντας την καινοτομία και τις πολύ δυνατές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, τα καταστήματα 4all κατάφεραν να παρέχουν μια διαφορετική όσο και συμφέρουσα αγοραστική εμπειρία. Ειδικότερα οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν από ψιλικά και είδη που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα κλασικό ψιλικατζίδικο μέχρι προϊόντα supermarket, ενώ προσφέρεται και take away καφές.

Στο δίκτυο 4all απονεμήθηκε το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISE RESPONSIBILITY 2022 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, καθώς δημιούργησε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και σιγουριάς, μένοντας πάντα στο πλευρό των συνεργατών του σε κάθε συνθήκη και περίσταση. Στη μέχρι τώρα πορεία του, έχει εφαρμόσει καλές πρακτικές αποτελώντας πρότυπο προς τόσο όφελος τόσο των νέων δικτύων όσο και του franchising στην Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

4ALL

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ