Αρχική Νέα Τι κάνει την BIOAXIS Homecare ιδανική για franchising;

Τι κάνει την BIOAXIS Homecare ιδανική για franchising;

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο κλάδος του homecare ήρθε για να μείνει! Σήμερα αποτελεί μια παγκοσμίως δυναμική και εξειδικευμένη αγορά και η BIOAXIS Homecare συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες που προσφέρουν μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών φροντίδας στο σπίτι.

Μέσω του μοντέλου franchising που προσφέρει, δημιουργεί μία νέα γενιά υπηρεσιών διαχείρισης και υποστήριξης των ασθενών, των ηλικιωμένων και των οικείων τους.

Προσφέροντας πάντα ποιοτικές και εξελιγμένες υπηρεσίες, η BIOAXIS Homecare συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες, καθώς και με ένα μεγάλο δίκτυο ιατρών και κλινικών στον τομέα της κατ’ οίκον νοσηλείας. Και με το ολοκληρωμένο concept που έχει δημιουργήσει, αποτελεί ένα επιχειρηματικό μοντέλο ιδανικό για franchising.

Γιατί;

1. Το franchising της BIOAXIS Homecare απαντάει στις ανάγκες τις αγοράς

Το ποσοστό του γηραιού πληθυσμού στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά, ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει και ο αριθμός ατόμων με προβλήματα υγείας. Το γεγονός αυτό οδηγεί σε αυξημένη ζήτηση υπηρεσιών φροντίδας στο σπίτι, τόσο για ηλικιωμένους όσο και για ασθενείς. Ο χώρος υπηρεσιών φροντίδας στο σπίτι παρουσιάζει τρομερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, εκμεταλλευόμενος μια μεγάλη ανάγκη της αγοράς. Και η BIOAXIS Homecare αξιοποιεί την ανάγκη αυτή παρουσιάζοντας το πιο ολοκληρωμένο σύστημα franchise στον τομέα αυτό. Με δυναμική ανάπτυξη και παρέχοντας μια σειρά υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την κατ’ οίκον φροντίδα, κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού και ανοίγει νέους δρόμους για εξέλιξη των παροχών.  Οι επενδυτές που παρακολουθούν την αγορά ξέρουν ότι ο τομέας του homecare είναι η τέλεια επιχειρηματική κίνηση για τώρα και για το μέλλον και η BIOAXIS Homecare η πιο αξιόπιστη επιλογή.

2. Με την υποστήριξη ενός ισχυρού και αναγνωρίσιμου brand

Μπορεί κάποιοι να μην το ξέρουν, αλλά τα brands που εμπιστευόμαστε καθημερινά είναι συνήθως αλυσίδες. Το κοινό σήμερα είναι απόλυτα εξοικειωμένο με το franchising και νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια όταν προτιμούν ένα δίκτυο. Η συνεργασία του franchisee με την BIOAXIS Homecare του δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσει τα προνόμια που του προσφέρει η εταιρεία. Με μία σειρά σημαντικών πλεονεκτημάτων, η εταιρεία έχει αποκτήσει ισχυρή παρουσία και έχει γίνει συνώνυμο της ποιότητας και της φροντίδας. Ξεχωρίζει για το πιστοποιημένο προσωπικό, τις αυστηρές διαδικασίες και την χρήση προηγμένης τεχνολογίας που της δίνουν το προβάδισμα. Χάρη σε όλα τα παραπάνω, ο franchisee αποκτά κύρος και δύναμη στο χώρο, από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας.

3. Το franchising της BIOAXIS Homecare ενώνει φροντιστές, νοσηλευτές και επιχειρηματίες για την επιτυχία

Οι φροντιστές και οι νοσηλευτές στην Ελλάδα λαμβάνουν εξαιρετική μόρφωση, αλλά ελάχιστη επαγγελματική εκπαίδευση. Και αυτό είναι τρομερό, ειδικά αν σκεφτείτε ότι όλοι αυτοί οι επαγγελματίες προσπαθούν να ανοίξουν το δικό τους ιατρείο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσπαθούν να κρατήσουν το γραφείο τους αντί να επικεντρώνονται στο αντικείμενό τους. Συνεργαζόμενοι με την BIOAXIS Homecare, οι εξειδικευμένοι caregivers της εταιρείας και οι νοσηλευτές επικεντρώνονται στο να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες για κάθε ξεχωριστή περίσταση ξεχωριστά, ενώ ο franchisee μπορεί να εστιάσει στην προώθηση της επιχείρησής του, την οικονομική διαχείριση και όλα τα υπόλοιπα. Το προσωπικό και ο franchisee της BIOAXIS Homecare ενώνονται και φέρνουν την επιτυχία.

4. H BIOAXIS Homecare δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες του χώρου να συναγωνιστούν άλλες μεγάλες εταιρείες

Πολλοί επαγγελματίες του χώρου, είτε φροντιστές είτε νοσηλευτές, δυσκολεύονται να εξελιχθούν επαγγελματικά, καθώς δυσκολεύονται να ανταγωνιστούν τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Συνεργαζόμενοι με την BIOAXIS Homecare, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν νέες προοπτικές στο χώρο και να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου. Τα δίκτυα franchising ενώνουν τους επαγγελματίες κάτω από ένα brand και τους προσφέρουν πολλαπλά πλεονεκτήματα όπως ισχυρή φήμη, αποτελεσματικό marketing, εκπαίδευση και συστήματα. Όλα αυτά τους βοηθούν όχι μόνο να εξελιχθούν αλλά και να ξεχωρίσουν στον ανταγωνιστικό χώρο των υπηρεσιών.

Η BIOAXIS Homecare, με χαμηλή επένδυση και υψηλή απόδοση ξεχωρίζει στο χώρο χάρη στην ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει στους συνεργάτες της.

Θέλετε κι εσείς να δραστηριοποιηθείτε στην αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα αγορά του homecare; Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για την πρόταση franchise BIOAXIS Homecare.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ