Αρχική Νέα Θερμή υποδοχή από το κοινό για το Yoleni’s Flagship concept store!

Θερμή υποδοχή από το κοινό για το Yoleni’s Flagship concept store!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία κύλησε ο πρώτος μήνας λειτουργίας για τοYoleni’s Flagship concept store στο Κολωνάκι! Η καινοτομία και η φρεσκάδα που έφερε στην αγορά το πρώτο φυσικό κατάστημα της Yoleni’s, του φημισμένου -σε Ελλάδα και εξωτερικό- ηλεκτρονικού delicatessen γνώρισε θερμή αποδοχή από το κοινό και συνεχίζει δυναμικά!

Κύρια στοιχεία του πρώτο concept store της εστίασης αποτελούν ο χώρος της περίφημης Θρακιώτικης πίτας που παρασκευάζεται και ψήνεται μπροστά στον πελάτη τη στιγμή της παραγγελίας και φυσικά το εδωδιμοπωλείο με περισσότερα από 2500 αυθεντικά προϊόντα 210 Ελλήνων παραγωγών που έχει αφήσει από την πρώτη στιγμή τις καλύτερες εντυπώσεις!

Οι συνεργασίες βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς η ομάδα της Yoleni’s πραγματοποιεί σχεδόν καθημερινή βάση γευσιγνωσίες με παραγωγούς και σύντομα έρχονται κι άλλες εκπλήξεις για το κοινό!
Η εμπειρία όμως που προσφέρει το  Yoleni’s Flagship concept store δεν σταματά στις γεύσεις… Στον χώρο λειτουργεί εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών , πραγματοποιούνται μαθήματα μαγειρικής , ενώ διοργανώνονται εκδηλώσεις που φιλοξενούν τους εκπροσώπους της ελληνικής παραγωγής. Πιο συγκεριμένα, από σήμερα, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου ξεκινάει το παιδικό δημιουργικό με τα Πόλκα Φροέλεν, τα μαθήματα Μαγειρικής με την Ντίνα Νικολάου -5 μαθήματα μέσα στον Δεκέμβριο- και το Olive Oil Bar με τη GAEA.

ΤοYoleni’s Flagship concept store στεγάζεται σε ένα ξεχωριστό αρχιτεκτονικό οικοδόμημα 7 ορόφων με ατμόσφαιρα και αισθητική που θυμίζει έντονα ταπαντοπωλεία του 1950 και 1960 . Το ύφος και η κουλτούρα του αποτελεί πρότυπο παράδειγμα για την ανάπτυξη και τη δομή μελλοντικών καταστημάτων franchise της εταιρείας που που διαδίδει σε όλο τον κόσμο την ποιοτική ελληνική παραδοσιακή κουζίνα μέσα από πολλαπλά κανάλια διανομής.
Το 1ο franchise κατάστημα ετοιμάζεται να ανοίξει στο Rhode Island των Η.Π.Α, όπου ήδη η εταιρεία διατηρεί καθετοποιημένες αποθήκες για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες για να ικανοποιήσει την υψηλή ζήτηση της περιοχής!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ