Αρχική Νέα The Texans & Juan’s Cantina: Κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση στην απαιτητική αγορά της εστίασης!
The Texans & Juan’s Cantina: Κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση στην απαιτητική αγορά της εστίασης!

The Texans & Juan’s Cantina: Κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση στην απαιτητική αγορά της εστίασης!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Tο The Texans wings & burgers / Juan’s Cantina , διεισδύει με μία μόνο επιχειρηματική πρόταση, στην απαιτητική αγορά της εστίασης, που ξεπερνά το 1δις., επιτυγχάνοντας εννιαψήφιες πωλήσεις. Η πρωτοπορία, η πολύχρονη εμπειρία της ομάδας του The Texans wings & burgers / Juan’s Cantina τόσο στον χώρο της εστίασης όσο και στον χώρο του marketing, έχουν δώσει πολύτιμες γνώσεις και εργαλεία ώστε να βγαίνει νικητής διαχρονικά και σε κάθε περίσταση! Τρανή απόδειξη είναι ότι το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το 2020, την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας, όπου όλα τα καταστήματα εστίασης πλήττονταν από τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης και το The Texans wings & burgers / Juan’s Cantina , έκανε πολύ υψηλές πωλήσεις.

Το The Texans wings & burgers / Juan’s Cantina έχει επιτύχει τον ιδανικό συνδυασμό ghost kitchen επιχείρησης και φυσικού καταστήματος, δημιουργώντας ένα υβριδικό μοντέλο που προσφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στον επιχειρηματία όσο και στον πελάτη. Ο καταναλωτής μέσα σε λίγα λεπτά έχει τη δυνατότητα να απολαύσει στον χώρο του ολόφρεσκο και πεντανόστιμο μεξικάνικο φαγητό και λαχταριστά burgers & chicken wings φτιαγμένα με συνταγές από την καρδιά του Τέξας. Με απόλυτη προσοχή στο delivery, η ομάδα του προσωπικού φροντίζει ώστε το φαγητό να παραδίδεται στον πελάτη φρέσκο, λαχταριστό και περιποιημένο, ακριβώς όπως βγήκε από την κουζίνα! Παράλληλα, ghost kitchen μορφή της επιχείρησης, εξυπηρετεί στην ταχύτητα παραγωγής όσο και στην διατήρηση μικρής ομάδας προσωπικού και για τα δύο concepts.

Μικρή ομάδα- υψηλή παραγωγικότητα

Αποτελεί μια καινοτομία στον χώρο της εστίασης στην Ελλάδα καθώς, τα δύο concepts βγαίνουν από το ίδιο κατάστημα, την ίδια κουζίνα και την ίδια ομάδα προσωπικού, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα  πολύ υψηλή παραγωγικότητα και πωλήσεις. Λόγω της απλής λειτουργίας του, δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό. Οι διαδικασίες παρασκευής είναι απλοποιημένες και συγκεκριμένες, γεγονός που βοηθάει και στην υψηλή παραγωγικότητα ενώ παράλληλα, διαθέτει το χαμηλότερο food cost στην κατηγορία του, το οποίο συνιστά σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της πρότασης franchise.

Aυτό που έχει επιτύχει το The Texans wings & burgers / Juan’s Cantina είναι ο έξυπνος συνδυασμός των βέλτιστων τακτικών για να βγει νικητής στην αγορά της εστίασης με δύο concepts και μια επιχειρηματική πρόταση που προσδίδουν διαχρονική κερδοφορία και υψηλές πωλήσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Για τις βέλτιστες πρακτικές που έχει εφαρμόσει και φυσικά για την καινοτομία στο επιχειρηματικό μοντέλο που έχει δημιουργήσει, το The Texans wings & burgers / Juan’s Cantina αναδείχθηκε GOLD WINNER FRANCHISE BUSINESS MODEL INNOVATION στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


The Texans & Juan’s Cantina

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ