Αρχική Νέα The Texans & Juan’s Cantina: Χαμηλό food cost, υψηλή παραγωγικότητα στην πιο δυναμική επιχειρηματική πρόταση εστίασης!
The Texans & Juan’s Cantina: Χαμηλό food cost, υψηλή παραγωγικότητα στην πιο δυναμική επιχειρηματική πρόταση εστίασης!

The Texans & Juan’s Cantina: Χαμηλό food cost, υψηλή παραγωγικότητα στην πιο δυναμική επιχειρηματική πρόταση εστίασης!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το The Texans & Juan’s Cantina δίνει τη δυνατότητα στον νέο συνεργάτη franchisee να εισχωρήσει στην απαιτητική αγορά της εστίασης με μια προσιτή επένδυση, υψηλών αποδόσεων.

Έχει επιτύχει να συνδυάσει αποτελεσματικά τις βέλτιστες τακτικές των ghost kitchen εστιατορίων και των φυσικών καταστημάτων, μετουσιώνοντάς τα σε ένα υβριδικό μοντέλο επιχείρησης, απαντώντας στις τάσεις που επιτάσσει η νέα επιχειρηματικότητα. Η μορφή της επιχείρησης, δεν απαιτεί παρουσία σε κεντρικό δρόμο υψηλής διελευσιμότητας. Κατά συνέπεια, το νέο κατάστημα του franchisee μπορεί να φιλοξενηθεί σε αποκεντρωμένο χώρο, με χαμηλό ενοίκιο.

Οι δύο επιχειρήσεις συστεγάζονται στο ίδιο κτήριο ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν κοινή κουζίνα, κοινές πρώτες ύλες και μια ομάδα προσωπικού. Η συνθήκη αυτή εξυπηρετεί τόσο την υψηλή παραγωγικότητα όσο και στην επίτευξη του χαμηλού food cost, της μείωσης της φύρας αλλά και την απασχόληση μικρής ομάδας προσωπικού. Επιπλέον, η απλή δομή λειτουργίας διευκολύνει πολύ και την παραγωγικότητα καθώς, λόγω του καθετοποιημένου συστήματος τροφοδοσίας και του assembly χαρακτήρα του, όλες οι παρασκευές γίνονται εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεται εξειδίκευση από το προσωπικό. Παράλληλα, έχει διασφαλίσει στρατηγικές συνεργασίες με τους aggregators, οι οποίες ευνοούν την ευρεία αναγνωρισιμότητα του brand.

Πρόκειται για μια επιχείρηση που από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο κοινό της Αθήνας, κέρδισε τις πιο θετικές κριτικές για την ποιότητα των υλικών και εξυπηρέτησης, για την ταχύτητα παράδοσης και για τις απολαυστικές γεύσεις που ταξιδεύουν τον καταναλωτή στις γειτονιές της Δύσης, χωρίς καν να σηκωθεί από τον καναπέ του.

Το κατάστημα του νέου συνεργάτη franchisee θα απολαύσει την αποδοχή του κοινού από την πρώτη στιγμή καθώς, ο πελάτης γνωρίζει πολύ καλά πως ό,τι βγαίνει από την κουζίνα του The Texans & Juan’s Cantina είναι φρέσκο, άριστης ποιότητας και μοναδικό! Η επιχειρηματική πρόταση του Texans & Juan’s Cantina περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά στοιχεία που οδηγούν ολοταχώς προς την επιτυχία και την διαχρονική κερδοφορία!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


The Texans & Juan’s Cantina

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ