Αρχική Νέα The Mr. Gadget: Τώρα και με service!

The Mr. Gadget: Τώρα και με service!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μέχρι στιγμής αποτελούσε μοναδικό προορισμό για χρηστικά και διασκεδαστικά Gagdets τεχνολογίας και ξεχωριστά δώρα, πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές. Τώρα ο Mr. Gadget… κυριαρχεί και στο service! Το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στα καταστήματα του δικτύου και για υπηρεσίες επιδιόρθωσης, ενώ παράλληλα μπορεί να προμηθευτεί ό,τι πιο σύγχρονο προστάζει η… τεχνολογία.

Γιατί; Γιατί η ευρεία προϊοντική γκάμα του The Mr. Gadget εμπλουτίζεται διαρκώς με ό,τι νέο, πρωτοπόρο και δημοφιλές κυκλοφορεί στην αγορά των mobile accessories & gadgets ενώ οι προσφορές στα πιο Hot smartphones είναι συχνές. Με ανανέωση της προϊοντικής γκάμας, συνεχείς προσφορές, σωστή εξυπηρέτηση και νέες υπηρεσίες, προσελκύει σταθερα νέους πελάτες αλλά και ενισχύει το loyalty των ήδη χιλιάδων fans του.

Με εδραιωμένο brand name και ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση εισέρχεται στο franchising και αποτελεί ένα concept με εξαιρετική κερδοφορία, υψηλή κυκλοφοριακή ταχύτητα, διασφάλιση στοκ, εξαιρετικές αποδόσεις για τους συνεργάτες του.

Περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση του MR. GADGET

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ