Αρχική Νέα THE MR. GADGET: Ισχυρό brand name με φανατικό κοινό

THE MR. GADGET: Ισχυρό brand name με φανατικό κοινό

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Όπως αποδεικνύουν τα reviews των πελατών, ο THE MR.GADGET έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, δημιουργώντας ένα ισχυρό & αγαπητό brand name. Για τους πελάτες, όπως λέει χαρακτηριστικά η ομάδα του The Mr.

Gadget: “We matter to them”.

Ο THE MR.GADGET είναι πρώτος στο No.1 Digital Brand, skroutz! Η καλύτερη μορφή διαφήμισης είναι τα θετικά σχόλια που κάνουν για οι πελάτες και ειδικά δημόσια! Πόσο μάλλον όταν αυτά γίνονται στη μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών & προϊόντων, το Skroutz.gr, που εξυπηρετεί περισσότερους από 4.5 εκατ. χρήστες το μήνα!

Μάλιστα, οι συνεργάτες του THE MR.GADGET , έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν τόσο από το φυσικό κατάστημα όσο και από το E-shop, το Νούμερο 1 site στην κατηγορία Mobile Accessories & Gadgets.

O THE MR.GADGET, θέτοντας ως επίκεντρο τον πελάτη, προσφέρει τα πιο ποιοτικά και δημοφιλή tech προϊόντα της ελληνικής & διεθνούς αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Τα καταστήματα Mr. Gadget έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι άκρως λειτουργικά & άνετα, αφού στόχος είναι οι πελάτες να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητούν ενώ η φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού έρχεται να προσθέσει στην πελατοκεντρική προσέγγιση. Για τον Mr. Gagdet “People matter to us”.

Περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση THE MR. GADGET εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ