Αρχική Νέα The Juice Bar: Μια”υγιεινή” πρόταση franchise

The Juice Bar: Μια”υγιεινή” πρόταση franchise

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με τη φιλοσοφία της καινοτομίας, της εξέλιξης και της προσήλωσης στην ποιότητα και στη γεύση, οι εμπνευστές του The Juice Bar έχουν επιτύχει να αναπτύξουν ένα αποδοτικό δίκτυο καταστημάτων που έχει όλο το «πακέτο» για μια πρόταση franchise γεμάτη φρεσκάδα στον πιο δυναμικό τμήμα της καφεστίασης, αυτόν των χυμών και της υγιεινής διατροφής.

Το product mix τους περιλαμβάνει πεντανόστιμους και θρεπτικούς φυσικούς eco friendly – cold pressed χυμούς, αλλά και με πλήρη γκάμα προϊόντων, όπως σοκολάτες, τσάι, smoothies, μπαγκέτες, κουλούρια, τσιαπάτες, σάντουιτς, σαλάτες, τα The Juice Bar έχουν όλα όσα χρειάζεται ο οργανισμός για να είναι δυνατός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κάτι παραπάνω από σημαντικός είναι επίσης και ο ρόλος του καφέ.

Σε λιγότερο από 2 χρόνια, η εταιρεία μετρά 6 επιτυχημένα καταστήματα franchise και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά! Οι άνθρωποι πίσω από το εδραιωμένο πλέον brand, είναι έτοιμοι να μοιραστούν την τεχνογνωσία και το μεράκι τους με franchisees που θέλουν να δραστηριοποιηθούν με υπευθυνότητα, όρεξη και διάθεση για συνεχή βελτίωση, με την αποδοτικότητα και τη κερδοφορία του κάθε συνεργάτη να βρίσκεται στον πυρήνα του συνόλου των επιχειρησιακών λειτουργιών.

σε λιγότερο από 2 χρόνια, η εταιρεία μετρά 6 επιτυχημένα καταστήματα franchise και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά!
Οι άνθρωποι πίσω από το εδραιωμένο πλέον brand, είναι έτοιμοι να μοιραστούν την τεχνογνωσία και το μεράκι τους με franchisees που θέλουν να δραστηριοποιηθούν με υπευθυνότητα, όρεξη και διάθεση για συνεχή βελτίωση, με την αποδοτικότητα και τη κερδοφορία του κάθε συνεργάτη να βρίσκεται στον πυρήνα του συνόλου των επιχειρησιακών λειτουργιών.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ