Αρχική Νέα The Juice Bar: “Αλλάζει τη φιλοσοφία του Έλληνα καταναλωτή”

The Juice Bar: “Αλλάζει τη φιλοσοφία του Έλληνα καταναλωτή”

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το The Juice Bar είναι ένα ιδιαίτερο και καινοτόμο concept στον κλάδο της εστίασης που φέρνει στο προσκήνιο το healthy street food και με τα θρεπτικά και νόστιμα προϊόντα του, επαναπροσδιορίζει την αγορά και προσφέρει κερδοφόρες προοπτικές σε νέους συνεργάτες.

Με μεγάλη ποικιλία χυμών, eco-friendly & cold- pressed, smoothies, ζεστών και κρύων ροφημάτων, καφέ, φρέσκα σάντουιτς, σαλάτες, snacks και γλυκίσματα,το The Juice Bar ήρθε για να αλλάξει ολόκληρη την φιλοσοφία του Έλληνα καταναλωτή και να αποτελέσει σημείο αναφοράς και την ιδανική λύση για όλους, καθώς εξυπηρετεί πολλαπλά κοινά, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

“Ο καφές και δη ένας ποιοτικός καφές είναι η απαραίτητη βάση για να ξεκινήσει η ημέρα μας σωστά. Εμείς δίνουμε έμφαση σε όλα μας τα προϊόντα εξίσου, γιατί αυτό είναι που πραγματικά μας διαφοροποιεί στην αγορά. Επίσης οι barista μας έχουν επιμορφωθεί με σεμινάρια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του κάθε καταναλωτή. Όπως είπαμε γνώμονάς μας είναι ο άνθρωπος!”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο franchisee του The Juice Bar Χρήστος Σίνος, στην Πάτρα.

Το The Juice Bar έχει ενσωματώσει τη δυναμική τάση από το εξωτερικό και στα 7 καταστήματα του δικτύου του, εδραιώνει το wellness στην Ελλάδα και αποκτά φανατικό κοινό που χαρακτηρίζεται από την αφοσίωση και την επαναληψιμότητα!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Τ.65 του Franchise Success.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ