Αρχική Νέα The Fat Bull Co.: Όταν το burger απέκτησε μια urban street διάσταση

The Fat Bull Co.: Όταν το burger απέκτησε μια urban street διάσταση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η The Fat Bull Co. το 2017 ήρθε για να αλλάξει το burger στην αγορά της Κύπρου! Ακολουθώντας τα πιο σύγχρονα burger trends φέρνει στο πιάτο του πελάτη τις τελευταίες διεθνείς γευστικές τάσεις.

Το Fat Bull Co. είναι αποτέλεσμα της έμπνευσης και της αφοσίωσης του ιδρυτή του Αλέξανδρου Κυριάκου και της ομάδας του στη μαγειρική και το καλό φαγητό. Αποτέλεσμα, γευστικά πυροτεχνήματα από 100% βοδινό κρέας, τοπικών, πιστοποιημένων παραγωγών, με εξειδικευμένες τεχνικές γαστρονομίας σε προσιτές τιμές. Ποιοτικές και φρέσκες πρώτες ύλες με τεχνογνωσία στη διαχείρισή τους και αυθεντικές συνταγές εξυψώνουν τη συνολική εμπειρία σε Fine Street Dining απόλαυση!

the-fat-bull-co-franchise

Το The Fat Bull Co. δημιουργεί burgers υψηλών προδιαγραφών -σε μια Urban street παρουσίαση- τα οποία περιλαμβάνουν και το μοναδικό υλικό που ο ιδρυτής τους κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό.

Η πρώτη fine dine burger πρόταση

Με υλικά αγνά, από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, σαλάτες, σoς που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού και γευστικά burgers υψηλών προδιαγραφών τα οποία περλαμβάνουν και το μοναδικό υλικό που ο ιδρυτής της αλυσίδας κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό, το The Fat Bull Co. είναι το ψαγμένο gourmet burger house που ονειρευόσασταν. O κατάλογος παντρεύει επιλεγμένα συστατικά που συνθέτουν μια γευστική εμπειρία, μέσα από πραγματικά gourmet και ιδιαίτερα burgers που καλούν κάθε περαστικό να τα δοκιμάσει! Χειροποίητα μπιφτέκια από 100% κυπριακό, βοδινό κρέας, με λιωμένο τυρί, καραμελωμένα κρεμμύδια και αγγουράκι τουρσί. Καπνιστά και σιγοψημένα για 8 ώρες ζουμερά χοιρινά παϊδάκια που συνοδεύονται με τη δική του σάλτσα Jack Daniels BBQ, φρέσκες τηγανητές πατάτες, ροδέλες κρεμμυδιού σε χυλό μπύρας, σαλάτα coleslaw, προκαλούν μία ατέλειωτη γευστική έκρηξη, την ανεπανάληπτη The Fat Bull Co., εμπειρία!the-fat-bull-co-gourmet-burger

Ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο

Η πρόταση franchise του The Fat Bull Co. προσαρμόζεται σε κάθε αγορά και μπορεί να υλοποιηθεί σε 3 διαφορετικά επίπεδα παροχής υπηρεσιών: Sit-in, Take away & Delivery. Ο υποψήφιος συνεργάτης που επιθυμεί να γίνει μέλος της «ταυρίσιας» οικογένειας έχει πολλές επιλογές. Μπορεί να αποκτήσει το δικό του street κατάστημα είτε σε μεγάλες αστικές ή περιφερειακές πόλεις, είτε σε τουριστικούς προορισμούς, λειτουργώντας εποχιακά, είτε να αποκτήσει ένα μεγαλύτερο κατάστημα με καθιστικό. Ανάλογα την περιοχή δραστηριοποίησής του, η ομάδα του The Fat Bull Co. προτείνει τον κατάλληλο τύπο καταστήματος, εξασφαλίζοντας όλες τις προδιαγραφές για μια επιτυχημένη λειτουργία!

the-fat-bull-co-ribs

Για το δικό σου The Fat Bull Co., μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ