Η ιστορία του The Fat Bull Co. ξεκινάει το 2017 στη Λεμεσό. Ο Αλέξανδρος Κυριάκου μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ελβετική Ξενοδοχειακή Σχολή Alpine όπου απέκτησε το BA Food & Beverage και το Higher Diploma in Culinary Arts, όπως και την ενασχόλησή του στον χώρο της γαστρονομίας σε Michelin εστιατόρια και burger bars του εξωτερικού, αποφασίζει να επιστρέψει στη γενέτειρά του την Κύπρο, με όραμα να δημιουργήσει κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό burger.
Το The Fat Bull Co. παρουσιάζει όλα τα σύγχρονα trends στην αγορά του burger και ξεχωρίζει για τις πρωτοποριακές και ζουμερές του προτάσεις, την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και τις value for money τιμές του.
Βαρόμετρο επιτυχίας των συστημάτων franchise, είναι η ύπαρξη εταιρικής κουλτούρας. Μια εταιρική κουλτούρα που αξιοποιεί τη συλλογική εμπειρία και γνώση, ενθαρρύνει την καινοτομία και την ανάληψη πρωτοβουλιών, ευνοεί την ανάπτυξη οργανωμένων διαύλων επικοινωνίας, προσανατολισμένη στην ικανοποίηση του πελάτη. Στο πλαίσιο της απόκτησης κοινής κουλτούρας, η ομάδα του The Fat Bull Co. εφαρμόζει μια ενιαία διαδικασία εκπαίδευσης τόσο στον υποψήφιο franchisee, όσο και στο προσωπικό του. Ποια τα οφέλη του συνεργάτη;
- Εξύψωση του ηθικού και της ικανοποίησης των εργαζομένων. Συμβάλει στην επιχειρησιακή ανάπτυξη και οδηγεί σε βελτίωση της κερδοφορίας του The Fat Bull Co.
- Χαμηλό turnover ανθρωπίνου δυναμικού
- Βελτίωση της εταιρικής εικόνας. Η αυθεντικότητα, η ευελιξία και η εμπιστοσύνη συμβάλουν στην εσωτερική εξέλιξη των εργαζομένων της επιχείρησης και βελτιώνει τη σχέση προϊσταμένου- υφισταμένου.
- Παροχή πληροφοριών για τις μελλοντικές ανάγκες σε όλους τους τομείς του The Fat Bull Co. που συμβάλουν στην αποτελεσματική λήψη αποφάσεων και την επίλυση των προβλημάτων.