Αρχική Νέα The Big Bad Wolf: Ποδόσφαιρο με Wolf Cup Deals

The Big Bad Wolf: Ποδόσφαιρο με Wolf Cup Deals

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με τον καλύτερο τρόπο γιορτάζει η αλυσίδα «The Big Bad Wolf Souvlaki & Burger Bar» την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιεί οκτώ προσφορές, τα Wolf Cup Deals που ισχύουν για τις παραγγελίες delivery την περίοδο 21/11-18/12.

Η εταιρεία κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που βιώνει ο απλός καταναλωτής και γνωρίζοντας ότι οι ποδοσφαιρικές βραδιές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη σύναξη της παρέας και το κλασικό σουβλάκι θέλησε να δημιουργήσει μία σειρά από combos που θα ικανοποιήσουν αυτή την παράδοση σε οικονομικές τιμές.

Σε λειτουργεία το νέο κατάστημα της Κύπρου

Στο μεταξύ, η ανάπτυξη του δικτύου franchise The Big Bad Wolf-Souvlaki & Burger Bar συνεχίζεται με το νέο κατάστημα στη Λευκωσία της Κύπρου  που λειτουργεί από τις 8 Νοεμβρίου . Πλέον οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής μπορούν να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους The Big Bad Wolf-Souvlaki & Burger Bar από την βραβευμένη ελληνική αλυσίδα εστίασης.

Η νεωτερική αισθητική, το διακριτικό αλλά χαρακτηριστικό branding, το «πάντρεμα» των led και των συνθετικών φυλλωσιών με το ξύλο και το τούβλο κυριαρχούν δημιουργώντας ένα φιλόξενο χώρο επί της οδού Τσερίου 47, στη Λευκωσία. Όπως σε όλα τα The Big Bad Wolf έτσι και στο νέο εστιατόριο στο Στρόβολο κυριαρχεί το open kitchen concept με μοντέρνο design, στο οποίο ο πελάτης μπορεί να παρακολουθεί όλη τη διαδικασία προετοιμασίας του γεύματος του.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ