Αρχική Νέα Texans & Juan’s Cantina: Καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο με πολύπλευρα οφέλη
Texans & Juan’s Cantina: Καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο με πολύπλευρα οφέλη

Texans & Juan’s Cantina: Καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο με πολύπλευρα οφέλη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης, ένα concept έχει ξεχωρίσει για τη μοναδική προσέγγιση του στο street food και στο ethnic φαγητό. Το Texans & Juan’s Cantina συγκεντρώνει σε ένα καινοτόμο concept δύο αγαπημένες κουζίνες, διεισδύοντας με αυτόν τον τρόπο σε πολλαπλές αγορές και προσελκύοντας ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Απαντάει στις ανάγκες franchisor & franchisee

Με ένα επιχειρηματικό μοντέλο που λαμβάνει υπόψιν τις ανάγκες franchisee και franchisor, καθώς βασικό στοιχείο της επιτυχίας του είναι η έξυπνη συστέγαση δύο ξεχωριστών concepts, που προκύπτουν από μια ενιαία κουζίνα επανδρωμένη από μια έμπειρη ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο η διαδικασίες γίνονται πιο αποτελεσματικές, ενώ ταυτόχρονα τα ποσοστά πωλήσεων ολοένα αυξάνονται, όπως και η μέση απόδειξη του καταστήματος.

Texans_Chicken_nuggets

Πολλαπλά στρατηγικά πλεονεκτήματα

Αυτό που διαφοροποιεί το The Texans &; Juan’s Cantina είναι η απαράμιλλη τεχνογνωσία του τόσο στην τροφοδοσία όσο και στο μάρκετινγκ, ένας συνδυασμός που έχει εξοπλίσει την ομάδα με ανεκτίμητες γνώσεις και εργαλεία, τοποθετώντας τους ως τη Νο. 1 επιλογή σε διαφορετικές συνθήκες και εποχές. Άλλωστε ο εξορθολογισμός όσον αφορά την προσέγγιση του επιχειρηματικού μοντέλου ελαχιστοποιεί την ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ οι απλοποιημένες διαδικασίες παραγωγής αυξάνουν την αποδοτικότητα σε πρωτοφανή επίπεδα. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως το The Texans &; Juan’s Cantina επιτυγχάνει χαμηλότερο food cost στην κατηγορία του, ένα στρατηγικό πλεονέκτημα που δεν πρέπει να υποτιμάται σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά όπως αυτή της εστίασης.

Ghost kitchen σε συνδυασμό με φυσικό κατάστημα

Η απλή και γρήγορη λειτουργία του καταστήματος, αξιοποιώντας μικρή ομάδα προσωπικού, καθώς και η υβριδική δομή του που συνδυάζει ghost kitchen και φυσικό κατάστημα, οδηγεί σε υψηλά ποσοστά παραγωγικότητας. Συνδυάζοντας λοιπόν, όλα τα πλεονεκτήματα παραγωγικότητας που προσφέρουν τα ghost kitchens και την αξιοπιστία που εκπέμπουν τα φυσικά καταστήματα, το The Texans και το Juan’s Cantina προσφέρει στο κοινό του εύκολο, γρήγορο, αυθεντικό και ποιοτικό μεξικάνικο φαγητό και ζουμερά burgers και chicken nuggets με παραδοσιακές συνταγές από το Τέξας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


The Texans & Juan’s Cantina

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ