Αρχική Νέα Ten Drops: Το μοναδικό all day street cocktail concept

Ten Drops: Το μοναδικό all day street cocktail concept

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το TEN DROPS είναι το μοναδικό concept που συνδυάζει δύο “κόσμους”: του ποιοτικού cocktail και του ποιοτικού καφέ. Το αποτέλεσμα είναι ένα one of a kind κατάστημα που κάνει ένα ποιοτικό άλμα στα street cocktail και cafe καταστήματα εστίασης.

Η πανδημία έφερε πολλές αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες. Η πιο βασική είναι η κατανάλωση σε διαρκή κίνηση. Είναι πρώι και οι άνθρωποι της πόλης ψάχνουν για έναν ποιοτικό καφέ να ξεκινήσουν τη μέρα τους. Είναι μεσημέρι και ένα γρήγορο διάλλειμα από τη δουλειά είναι απαραίτητο. Οπότε χρειάζεται η τόνωση ενός καφέ κι ενός snack. Είναι απόγευμα κι ένα μέρος για after work drinks θα έμοιαζε ιδανικό. Είναι βράδυ και ένα αγαπημένο cocktail στον δρόμο και στη βόλτα, είναι η νέα ανάγκη και συνήθεια. Τον TEN DROPS, το οποίο ιδρύθηκε το 2019 στον Πειραιά από τον Σπύρο Μαρίνο και τον Παύλο Λούντζη, συνδυάζει όλες αυτές τις ανάγκες και συνήθειες σε έναν χώρο.

Η οικειότητα είναι το πρώτο χαρακτηριστικό του TEN DROPS. Το προσωπικό που φτιάχνει τον καφέ τον πρωί, μπορεί και να βρίσκεται πίσω από την μπάρα το απόγευμα ή το βράδυ, παρασκευάζοντας signature cocktails. Έτσι, απαντύσσεται μια σχέση επαναλαμβανόμενα ευχαριστημένων πελατών, οι οποίοι στο TEN DROPS θα βρίσκουν διαρκώς τους δικούς τους ανθρώπους, που γνωρίζουν τις επιλογές και τις ανάγκες τους. Το TEN DROPS περιλαμβάνει ένα πλήρες street cocktail & cafe concept με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης.

ten drops bottles2

Το δεύτερο στοιχείο της φιλοσοφίας του TEN DROPS είναι η εξειδίκευση. Μοναδικά snacks για το πρωί αλλά κυρίως μοναδικά cocktails όλη την ημέρα. Ειδικά για τα cocktail ο Σπύρος και ο Παύλος εμπιστεύτηκαν έμπειρους bartenders για να δημιουργήσουν μαζί signature cocktail, με άριστης ποιότητας πρώτη ύλη. Έτσι, κι ανάλογα την εποχή, θα βρεις Cosmopolitan Flame εμπλουτισμένο με κόλιανδρο και λουίζα, Ancho Chile (ζεστή σοκολάτα με τεκίλα, τσίλι, μαύρο πιπέρι και μπαχαρικά) αλλά και The Butterscotch Charlet που συνδυάζει Bourbon ουίσκι, ρούμι, καραμέλα και βανίλια.

Το μεγάλο στοίχημα το cocnept είναι η ισορροπία. Με 2 καταστήματα σε 1, το επιχειρηματικό μοντέλο του TEN DROPS προσφέρει σημαντική μείωση του food cost και των υπολοίπων λειτουργικών εξόδων του καταστήματοςκαι άρα μεγαλύτερο επίπεδο κερδοφορίας και ταχύτερου break even. Η έξυπνη και συναδιαστική πρόταση του καφέ και του cocktail καλύπτει ιδανικά όλες τις ώρες, προσελκύοντας διαφορετικά κοινά, με διαφορετικές ανάγκες. Το αποτέλεσμα είναι ο συνδυασμός των πολλών πελατών στην πρωινή ζώνη, με την υψηλή μέση απόδειξη το απόγευμα και το βράδυ, που μεταφράζεται σε επιτυχημένη και ισορροπημένη κερδοφορία στον franchisee. 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

TEN DROPS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ