Αρχική Νέα Τα The Texans & Juan’s Cantina παρουσιάζουν την επιχειρηματική πρόταση νέας γενιάς
Τα The Texans & Juan’s Cantina παρουσιάζουν την επιχειρηματική πρόταση νέας γενιάς

Τα The Texans & Juan’s Cantina παρουσιάζουν την επιχειρηματική πρόταση νέας γενιάς

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το The Texans & Juan’s Cantina, συμβολίζει την μετάβαση της επιχειρηματικότητας σε μια νέα διάσταση, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον νέο συνεργάτη franchisee τόσο σε επίπεδο κερδοφορίας όσο και σε επίπεδο απόδοσης και ευκολίας στη λειτουργία.

Με μια μόνο προσιτή επένδυση ο νέος συνεργάτης αποκτά δυο πολύ αγαπητά και κερδοφόρα concepts. Λαχταριστά burgers και chicken wings από το Τέξας και αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό φτιαγμένο με παραδοσιακές συνταγές από την καρδιά του Μεξικό. Τα δύο concepts μοιράζονται την ίδια κουζίνα, τις ίδιες πρώτες ύλες και την ίδια ομάδα προσωπικού, επιτυγχάνοντας υψηλή παραγωγικότητα με την εξίσου αποδοτική υλοποίηση και των δύο καταλόγων ενώ παράλληλα, εξασφαλίζεται η μείωση της φύρας και το χαμηλότερο food cost της κατηγορίας του.

Εφαρμόζοντας τις βέλτιστες τακτικές των ghost kitchens και των φυσικών καταστημάτων, έχει δημιουργήσει μια υβριδική δομή λειτουργίας που επιτυγχάνει παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, ενώ παράλληλα εκπέμπει και όλη την αξιοπιστία που προσφέρει η οντότητα ενός φυσικού καταστήματος.

Παρέχει επίσης, μεγάλη ευκολία στη δομή και στην λειτουργία καθώς διαθέτει καθετοποιημένο σύστημα τροφοδοσίας, απλοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την παραγωγική διαδικασία. Λόγω των απλών λειτουργικών δομών δεν απαιτεί μεγάλη ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού ενώ με την ghost kitchen μορφή του, λειτουργεί ως παραγωγική μονάδα, χωρίς καθιστικό, επομένως δεν είναι απαραίτητη η μίσθωση κτιρίου σε κεντρικό σημείο με υψηλή εμπορική διελευσιμότητα.

Τέλος, αποτελώντας δύο απόλυτα delivery-friendly concepts, αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι aggregators και εισέρχεται δυναμικά και στην αγορά του delivery. Μελετώντας τις τάσεις του σύγχρονου καταναλωτή που επιθυμεί ποιοτικό και αυθεντικό φαγητό να φτάνει γρήγορα στην πόρτα του, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη μεταφορά του φαγητού ώστε να καταφθάνει στον προορισμό του όπως ακριβώς πρέπει. Φρέσκο, αχνιστό, ζουμερό, μυρωδάτο και…ολόκληρο. Γι’ αυτό τον λόγο έχει δημιουργήσει custom συσκευασίες packaging για κάθε ένα από τα πιάτα, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά τους.

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το The Texans & Juan’s Cantina δείχνει τον δρόμο για το μέλλον της εστίασης. Διαθέτει πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τα οποία εξασφαλίζουν στον νέο συνεργάτη άμεση αποδοτικότητα, υψηλή παραγωγικότητα και χαμηλά λειτουργικά κόστη, οδηγώντας με ταχείς ρυθμούς προς την επιτυχία και την κερδοφορία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


The Texans & Juan’s Cantina

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ