Αρχική Νέα Τα SoloMind μετατρέπουν τη γνώση σε δύναμη για τους franchisees!

Τα SoloMind μετατρέπουν τη γνώση σε δύναμη για τους franchisees!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Εμπειρία, εξειδίκευση, πρωτοποριακές και διαδραστικές μέθοδοι εκμάθησης! Το «κλειδί» της επιτυχίας της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής αλυσίδας της Κύπρου είναι πως συνδυάζει το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης με το κέντρο μελέτης, μετατρέποντας το διάβασμα σε ένα ευχάριστο ταξίδι γνώσεων, μια συναρπαστική διαδικασία μέσα από την οποία το παιδί εξελίσσει την προσωπικότητά του και τις επικοινωνιακές του ικανότητες!

Οι γονείς επιλέγουν και εμπιστεύονται τα μελετητήρια-αναγνωστήρια SoloMind, γιατί γνωρίζουν τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Κοντά τους τα παιδιά μαθαίνουν να μελετούν σωστά τα σχολικά τους μαθήματα καθημερινά, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζουν δυσκολίες καθ ’όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Με τη σωστή προεργασία από τα SoloMind, οι μαθητές προετοιμάζονται καταλλήλως για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας και αποκτούν όλα τα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική ζωή στο μέλλον!

Επιλέγοντας τη SoloMind, ο υποψήφιος συνεργάτης ξεχωρίζει για τις καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους που χρησιμοποιεί, καθώς και για την προσωποποιημένη εκπαίδευση που παρέχει. Με χαμηλό ύψος επένδυσης, ο franchisee δραστηριοποιείται στον χώρο φέροντας ένα brand name με διεθνή αναγνώριση. Επιπλέον, σε όλα τα στάδια της συνεργασίας έχει στο πλευρό του την ομάδα της SoloMind, που γνωρίζει καλά τις ανάγκες τους και πώς θα τον καθοδηγήσει, ώστε να δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης του νέου καταστήματος franchise.

Ακόμα, η εταιρεία στηρίζει τον υποψήφιο επενδυτή στον σχεδιασμό του κέντρου και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στην επιλογή τοποθεσίας, στο επικοινωνιακό υλικό, σε προωθητικές ενέργειες, καθώς και στη δική του εκπαίδευση και του προσωπικού του, έτσι ώστε να κάνει το δικό του ξεκίνημα, γίνοντας μέρος του δυναμικού δικτύου SoloMind εύκολα, γρήγορα και απλά, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη σχετική εμπειρία.

Μάθε περισσότερα για το πώς θα αποκτήσεις το δικό σου SoloMind, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ