Αρχική Νέα Τα προϊόντα της Yoleni’s βραβεύονται και ξεχωρίζουν!

Τα προϊόντα της Yoleni’s βραβεύονται και ξεχωρίζουν!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το GAEA fresh από την GAEA products S.A. αναδείχθηκε ως το καλύτερο premium έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στην Αμερική σύμφωνα με το Cook’s Illustrated Magazine.

Η Yoleni’s ως πρέσβειρα της αυθεντικής ελληνικής γαστρονομίας και πιστή στη μεσογειακή διατροφή και παράδοση, προμηθεύεται αποκλειστικά, υψηλής αξίας προϊόντα με ιδιαίτερη γεύση και θρεπτικότητα.

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελεί το πολυβραβευμένο και καινοτόμο ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο προβάλλεται ήδη καθημερινά σε πολλαπλές επαναλήψεις στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Στο Yoleni’s flagship concept store Kolonaki ή στο www.yolenis.com, οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία, δοκιμάζοντας ξεχωριστά προιόντα που προέρχονται από την ελληνική γη.

Μια ιδιαίτερα κερδοφόρα επένδυση που βασίζεται στη μακροχρόνια εμπειρία, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και αποκλειστική διανομή μιας ευρείας γκάμας προιόντων και υπηρεσιών, που υπόσχεται άμεσα υψηλές αποδόσεις και πωλήσεις όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ