Αρχική Νέα «Τα παιδιά του Mon Kooloor με στήριξαν από την αρχή!»

«Τα παιδιά του Mon Kooloor με στήριξαν από την αρχή!»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Εδώ και λίγο καιρό, στους Αγίους Αναργύρους το νέο «κουλουράκι» του MON KOOLOOR έχει βρει στέγη πρωτοστατώντας στο δεύτερο μεγάλο κύμα νέων καταστημάτων της νο.1 αλυσίδας κουλουριού και take away snack στην Ελλάδα.

Με νέο λογότυπο, νέα εμφάνιση καταστημάτων και πλουσιότερες επιλογές στα ήδη εντυπωσιακά προϊόντα, το MON KOOLOOR ξανασυστήνεται έτοιμο να κερδίσει ακόμα πιο πολλούς νέους φίλους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Δημήτρης Κουκουρίκος. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος της δουλειάς, δηλαδή ένας άνθρωπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα σε έναν φούρνο στον τόπο καταγωγής του, κοντά στον Δομοκό Φθιώτιδας. Με την εμπειρία από τον χωριάτικο φούρνο, είδε στο MON KOOLOOR μια συνέχεια της δουλειάς των γονιών του, προσαρμοσμένη όμως στα νέα δεδομένα της εποχής. Βρήκαμε τον Δημήτρη Κουκουρίκο να εργάζεται στο κατάστημά του και συζητήσαμε μαζί του για την εμπειρία του ως ιδιοκτήτης, πια, ενός MON KOOLOOR.

Ο κόσμος μας αγκάλιασε από την αρχή

Πως είναι οι πρώτες ημέρες; Τι ανταπόκριση έχεις από τον κόσμο;

Το μαγαζί έκανε αίσθηση από την πρώτη ημέρα. Φανταστείτε ότι έρχονταν παιδιά από το απέναντι σχολείο για να πάρουν κουλούρια και μας… μάλωσε ο διευθυντής. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου.

Τι βοήθεια έλαβες ως νέος franchisee από την ομάδα του MON KOOLOOR;

Είμαι υπερ-ευχαριστημένος από την ομάδα του MON KOOLOOR. Με έχουν βοηθήσει όλα τα παιδιά, από τον Στάθη, τον Θοδωρή (σ.σ. οι ιδρυτές του MON KOOLOOR) μέχρι και ανθρώπους στην εταιρεία που δεν είχαν άμεση εμπλοκή με το δικό μου κατάστημα. Μου έχουν δώσει μεγάλη βοήθεια, γιατί ενώ ανοίξαμε μαζί 3 μαγαζιά την ίδια περίοδο, ένιωσα ότι μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν πολύ καλά για την εκπαίδευση του καθενός μας. Δεν με άφησαν να νιώσω καθόλου ότι πάω κάπου άγνωστα. Γιατί ενώ είχα εμπειρία από φούρνο, το MON KOOLOOR είναι αρκετά διαφορετικό σε λεπτομέρειες και ευτυχώς έλαβα όλες τις απαραίτητες γνώσεις για τις λειτουργίες, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη.

Έκανα υπερήφανους όσους στήριξαν την επιλογή μου

Για πες μας λίγα πράγματα για την απόφασή σου να ανοίξεις ένα MON KOOLOOR; Πώς προέκυψε;

Εγώ μεγάλωσα μέσα σε φούρνο. Έχουν οι γονείς μου μια οικογενειακή επιχείρηση, φούρνο, στον τόπο καταγωγής μου στην Εκκάρα, έξω από τον Δομοκό αν γνωρίζεις, από Φθιώτιδα. Όταν αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου μαγαζί πια και να φροντίσω τη δική μου οικογένεια, σκέφτηκα ότι πρέπει να πάω σε πράγματα που ξέρω. Έτσι, βρήκα το MON KOOLOOR και οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ανάπτυξη του δικτύου με αγκάλιασαν από νωρίς και κατάλαβα πόσο ταιριάζω στο concept. Βέβαια είχα και τη βοήθεια της οικογένειάς μου για να ανταποκριθώ στο άνοιγμα του μαγαζιού. Παρά το πολύ άγχος, φίλε, πιστεύω ότι τους έκανα υπερήφανους που με στήριξαν και με βλέπουν να πατάω στα πόδια μου. Αυτό μου δίνει και την αυτοπεποίθηση ότι θα πάνε καλά τα πράγματα!

Τα προϊόντα έχουν ανταπόκριση

Πως ανταποκρίνεται ο κόσμος στα προϊόντα σου;

Γενικά έχω πάρει πολύ καλά σχόλια για όλα τα προϊόντα. Ο καφές αρέσει πάρα πολύ και είμαι ικανοποιημένος. Ο «κωδικός» που φεύγει πάρα πολύ είναι το  «Ηπείρου» με τρία τυριά. Αν δε, τα πετύχουν οι πελάτες μόλις έχει βγει από το φούρνο, τα παίρνουν πέντε-πέντε! Γενικά, αυτά που βλέπω εγώ να φεύγουν περισσότερο και να έχει αγαπήσει ο κόσμος είναι τα νέα φουρνογεμιστά. Νιώθω πάντως μεγάλη αυτοπεποίηθηση και για την ποιότητα των προϊόντων που βγαίνουν από το μαγαζί μου και για το πως ο κόσμος έρχεται συνεχώς. Είτε περαστικοί, είτε άνθρωποι που πλέον μας έμαθαν και μας έβαλαν στην καθημερινότητά τους.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας δυο λόγια και να μας πεις τα άμεσα σχέδιά σου για το μέλλον;

Πιστεύω ότι όλη η ιδέα του MON KOOLOOR είναι πάρα πολύ καλή και διαχρονική. Το μόνο μου άμεσο σχέδιο είναι να δείξω στην περιοχή που είναι το μαγαζί, τι πουλάμε και να έρθει να δοκιμάσει τα προϊόντα μας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ