Αρχική Νέα Τα OK! Anytime Markets στο πλευρό του Θριάσιου Νοσοκομείου

Τα OK! Anytime Markets στο πλευρό του Θριάσιου Νοσοκομείου

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το δίκτυο franchise OK! Anytime Market συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική υπευθυνότητα που το διακατέχει με την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. To 2020, συνέβαλλε στην υλοποίηση του προγράμματος «Χρώμα στα Νοσοκομεία» της Urban Act στο Θριάσιο νοσοκομείο, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Γιατρούς, τους Νοσηλευτές και σε όλους τους εργαζόμενους στις μονάδες υγείας. Φέτος, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια παραμένουν δίπλα στο προσωπικό του νοσοκομείου προσφέροντας 2.000 προστατευτικές θήκες για μάσκες.

thikes gia maskes shedio 1 0

Με δεδομένο ότι ο τρόπος ζωής μας έχει αλλάξει και όπως προδιαγράφεται θα συνεχίζουμε να βιώνουμε την αλλαγή αυτή για πολύ καιρό ακόμα, οι μάσκες αποτελούν αναγκαίο και καθοριστικό  κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Αυτή τη νέα ανάγκη, αγκάλιασαν τα OK! Anytime Markets και σε συνεργασία με την Urban Act δημιούργησαν μια σειρά από προστατευτικές θήκες για μάσκες για το προσωπικό του Θριάσιου Νοσοκομείου, διακοσμημένες με «τμήματα» των εικαστικών έργων-τοιχογραφιών που δημιουργήθηκαν στο εν λόγω νοσοκομείο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Χρώμα στα Νοσοκομεία», από τον καλλιτέχνη LifeInColour. Οι συγκεκριμένες θήκες είναι μικρές σε μέγεθος, πρακτικές (λεπτές και ελαφριές), ανθεκτικές, αδιάβροχες και κατασκευασμένες από πολυπροπυλένιο, το οποίο είναι ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον σε σχέση με άλλα πλαστικά. Έτσι, διασφαλίζουν ότι η μάσκα παραμένει καθαρή και ασφαλής όταν δε χρησιμοποιείται.

thikes gia maskes shedio 3 0

O Δημήτρης Αντωνίου, Διοικητής του ΓΝΕ «Θριάσιο» δήλωσε: «Εκ μέρους όλου του προσωπικού του Θριάσιου Νοσοκομείου αλλά και προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα OK! Anytime Markets και την Urban Act για την ενέργεια αυτή. Είναι πολύ βασικό για εμάς να αισθανόμαστε και να έχουμε δίπλα μας υποστηρικτές που μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε το πολύτιμο και συνάμα δύσκολο έργο μας».

Η Μαρία Αρτίκη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets δήλωσε:  «Τα ΟΚ! Anytime Markets παραμένουν πιστά στη δέσμευση τους για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Φέτος, σε συνεργασία με την Urban Act, είμαστε δίπλα στους Γιατρούς, τους Νοσηλευτές και σε όλους τους εργαζόμενους στη συγκεκριμένη μονάδα υγείας, που εδώ και έναν χρόνο δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα διακινδυνεύοντας την υγεία τους. Με την ενέργεια αυτή θα θέλαμε, για ακόμα μια φορά, να τους εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να γίνουμε υποστηρικτές στο δύσκολο έργο τους».

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ