Αρχική Νέα Τα OK! Anytime Markets ποδηλατούν για καλό σκοπό!

Τα OK! Anytime Markets ποδηλατούν για καλό σκοπό!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα OK! Anytime Markets αναγνωρίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της ενημέρωσης, στηρίζουν για άλλη μια χρονιά, την αποστολή της ΜΚΟ «Στόχο – Πρόληψη» και συγκεκριμένα τη διήμερη δράση «Στόχο-Ποδηλατώντας» η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος.

Για 18η συνεχή χρονιά ο «Στόχος – Πρόληψη» μιλά ανοιχτά για την ασθένεια του καρκίνου του στήθους συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο ώστε ένας σημαντικός αριθμός του γυναικείου πληθυσμού να εντάξει τη μαστογραφία στον ετήσιο προληπτικό έλεγχό του. Βασική αποστολή της ΜΚΟ είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση κι εκπαίδευση του ελληνικού κοινού για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης (αυτοεξέταση και μαστογραφία) στον καρκίνο του μαστού.

Για ακόμα μια χρόνια θα υλοποιηθεί η επιτυχημένη διήμερη ενέργεια «Στόχος – Ποδηλατώντας», προκειμένου οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τα οφέλη της καθημερινής άσκησης και τη συμβολή της στη μείωση της πιθανότητας μια γυναίκα να προσβληθεί από τον καρκίνο του μαστού. Συγκεκριμένα, σε μια ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα θα στηθούν 120 στατικά ποδήλατα όπου πιστοποιημένοι εκπαιδευτές θα γυμνάζουν και θα ενημερώνουν (να βγει) το κοινό. Ο κάθε αθλούμενος θα έχει τη δυνατότητα να ποδηλατίσει:

  • 30 λεπτά
  • 1 ώρα Marathon

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την παροχή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για την ασθένεια του καρκίνου του στήθους.

Τα OK! Anytime Markets επενδύουν με συνέπεια σε ενέργειες με κοινωνικό χαρακτήρα που έχουν ως όφελος την ενίσχυση του θεσμού της γειτονιάς και σας καλούν να συμμετέχετε σε αυτή τη ξεχωριστή ποδηλατική εμπειρία συνεισφέροντας στους σκοπούς της διοργάνωσης.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ