Αρχική Νέα Τα ΟΚ! Anytime Markets ομορφαίνουν ξανά τα σχολεία της Αττικής

Τα ΟΚ! Anytime Markets ομορφαίνουν ξανά τα σχολεία της Αττικής

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα  OK! Anytime Markets σε συνεργασία με την Urban Act, ομόρφυναν το 113ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της δράσης «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια – Ομορφαίνουμε τις Γειτονιές μας».

Η συνεργασία των ΟΚ! Anytime Markets με την καλλιτεχνική ομάδα Urban Act μετρά 4 δημιουργικά χρόνια με 8 επιτυχημένες δράσεις του προγράμματος που μεταμόρφωσε σχολικά κτίρια στις γειτονιές της Αθήνας και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους.

Οι καλλιτέχνες της Urban Act σχεδίασαν και υλοποίησαν τις τοιχογραφίες στο προαύλιο του 113ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών. Η αναμόρφωση του κτιρίου ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου και κορυφώθηκε στις 30 Οκτωβρίου, όταν οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να προσθέσουν τη δική τους πινελιά στους τοίχους του σχολείου τους.

«Τα ΟΚ Anytime Markets στηρίζουν και επενδύουν στις γειτονιές για ένα φιλικό περιβάλλον εκπαίδευσης. Η δράση «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια – Ομορφαίνουμε τις Γειτονιές μας» σε συνεργασία με την Urban Act πραγματοποιείται για τρίτη φορά μέσα στο 2017 έχοντας πλέον εξελιχθεί σε θεσμό που αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Στόχος μας είναι η ενέργεια να συνεχιστεί για να ομορφύνουν περισσότερα σχολεία και γειτονιές.», δήλωσε η κα Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ