Αρχική Νέα Τα OK! Anytime Markets δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον για μαθητές και δασκάλους

Τα OK! Anytime Markets δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον για μαθητές και δασκάλους

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η δράση « Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια- ομορφαίνουμε τις γειτονιές» των OK! Anytime Marketsκαι της καλλιτεχνικής ομάδας Urban Act, ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 6η συνεχόμενη φορά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για μια ενέργεια-θεσμό κατά την οποία τοίχοι σχολείων ζωντανεύουν με πολύχρωμες ζωγραφιές με βασικό γνώμονα την ανάδειξη της γειτονιάς και την δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος για τους μαθητές και τους δασκάλους.

Μέχρι τώρα τα OK! Anytime Markets σε συνεργασία με την Urban Act, έχουν χαρίσει σε 6 σχολεία την δυνατότητα να αποκτήσουν εμπνευσμένες τοιχογραφίες. Συγκεκριμένα, τα προηγούμενα χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί δημιουργικές επισκέψεις σε 5 σχολεία εκ των οποίων 3 βρίσκονται σε Αθήνα (2ο Δημοτικό Παγκρατίου και 5ο/11ο Δημοτικό Βύρωνα) και 2 στον Πειραιά (29ο Δημοτικό Πειραιά). Ενώ τον καμβά των καλλιτεχνών για φέτος αποτέλεσε το 92ο Δημοτικό Σχολείο στην Ηλία Ηλιού στο Ν. Κόσμο!

Με αυτή τους τη δραστηριότητα, τα OK! Anytime Markets επιθυμούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να στηρίξουν με συνέπεια τους πυλώνες παιδί/σωστή διατροφή/ εκπαίδευση. Η δράση είναι απολύτως επιτυχημένη και έχει αποσπάσει διακρίσεις. Πρόσφατα, απέκτησε το βραβείο “ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2016» και το «Award for environmental & corporate sustainability» στα «European Business Awards» όπου διακρίθηκε ως «National Champion».

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι καθώς η συνεργασία των OK! Anytime Markets με την UrbanAct έχει ανταπόκριση από το κοινό και μας δίνει την ευκαιρία να ομορφύνουμε τα σχολεία που αποτελούν την στέγη εκπαίδευσης και εξέλιξης μαθητών και εκπαιδευτικών. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προς αυτήν την κατεύθυνση και να δώσουμε χρώμα στο γκρίζο των σχολικών κτιρίων, στην πόλη και κατ’ επέκταση  στη ζωή όλων μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η κα. Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας των ΟΚ! Anytime Markets.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ