Αρχική Νέα Τα MyFlex/FlexStores στη HEALTH|WELLNESS|FITNESS EXPO 2022

Τα MyFlex/FlexStores στη HEALTH|WELLNESS|FITNESS EXPO 2022

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η MyFlex/FlexStores συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη HEALTH|WELLNESS|FITNESS EXPO 2022 που έλαβε χώρα 21-23 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό ακίνητο TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο. Εκεί βρέθηκε και η THE FRANCHISE CO.

, υπεύθυνη ανάπτυξης του δικτύου, δίπλα στον κύριο Οικονομάκη, τον ιδιοκτήτη και εμπνευστή της ιδέας MyFlex/FlexStores.

Στην έκθεση επισκέφθηκαν υποψήφιοι franchisees από τον χώρο του fitness, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για το σύστημα franchise του MyFlex/FlexStores αλλά και για τις υπηρεσίες και τα πρωτότυπα προϊόντα που προσφέρει η MyFlex/FlexStores τόσο στο φυσικό της κατάστημα όσο και στο e-shop που διαθέτει.

«Ο βασικότερος λόγος που το MyFlex Diet αποτελεί μοναδική ευκαιρία franchise σχετίζεται με το γεγονός πως “κοιτάζοντας” την αγορά, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο», δηλώνει ο Δημήτρης Οικονομάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του MYFLEX DIET.

Ο κύριος Ορέστης Ρουσόπουλος, Managing Partner της Franchise Co. επισημαίνει πως «Η  MyFlex/FlexStores είναι μια καινοτόμα πρόταση στον χώρο του franchising, η οποία σε πολύ επιλεγμένες περιοχές, φέρνει νέα εμπειρία στο fitness και παράλληλα δίνει εξαιρετική ισορροπία απόδοσης και προσωπικής ζωής για νέους επιχειρηματίες που θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο».

Το δίκτυο MyFlex/FlexStores,το οποίο διανύει τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του και τον πρώτο χρόνο ανάπτυξης μέσω franchise, έχει ήδη παρουσία σε Νίκαια, Περιστέρι και Νέα Σμύρνη με τρία καταστήματα.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση με την οποία ο franchisee απολαμβάνει την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην αγορά του fitness και του wellness και άμεση κερδοφορία. Για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο του wellness και στην επιχειρηματική κοινότητα, το MyFlex/Flex Stores τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER FITNESS FRANCHISE, στα The Franchise Success Awards 2022. Ακόμα κατέκτησε δύο βραβεία στα Fitness Awards 2022, το Best Attiki Independent Fitness Supplement Store και το Best Fitness / Nutrition Platform.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MYFLEX / FLEXSTORES

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ