Αρχική Νέα “Τα μοντέλα Franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχώς επικαιροποιούνται και αναβαθμίζονται”

“Τα μοντέλα Franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχώς επικαιροποιούνται και αναβαθμίζονται”

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Franchisor of the Year 2022, στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS αναδείχτηκε η ΑΒ Βασιλόπουλος καθώς η πορεία της και οι καλές πρακτικές που έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα, αποτελούν πρότυπο που θα ωφελήσει τόσο τα νέα δίκτυα όσο και το franchising στην Ελλάδα.

Στο FRANCHISE SUCCESS μίλησε ο Δημήτρης Παπαχρυσάνθου Wholesale & Affiliate Retail Director της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε για την βράβευση της εταιρείας, τις νέες συνθήκες που έχει διαμορφώσει το διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον και το προφίλ των νέων επενδυτών. “Η βράβευση της ΑΒ Βασιλόπουλος ως ο FRANCHISOR OF THE YEAR, μας κάνει όλους υπερήφανους για τις συντονισμένες προσπάθειες μιας μεγάλης ομάδας συναδέλφων που εργάζονται συστηματικά για την καταξίωση της πρότασής Franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος”, αναφέρει ο κ. Παπαχρυσάνθου.

Franchisor of the Year ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στην πολυετή πορεία της, η ΑΒ Βασιλόπουλος κατέχει ηγετική θέση στην αγορά δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών. Ποιες πρακτικές έχετε υιοθετήσει ώστε να κάνετε πιο ελκυστική την πρόταση franchise ΑΒ Βασιλόπουλος;

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εστιάζει διαχρονικά σε 2 βασικούς τομείς, με στόχο να βελτιώνει διαρκώς τα μοντέλα Franchise που διαθέτει στην αγορά.

Από τη μία, προσπαθεί να κάνει όσο πιο προσβάσιμη και εύκολη την είσοδο στον κλάδο, μέσα από την πρότασή της στον ενδιαφερόμενο, δίνοντας πολλά κίνητρα και ουσιαστική υποστήριξη στην απαραίτητη αρχική επένδυση.

Από την άλλη, επικαιροποιεί και βελτιώνει το πακέτο υπηρεσιών προς τον υφιστάμενο συνεργάτη, με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή στήριξη στο πεδίο των πωλήσεων και της κερδοφόρας ανάπτυξης του κάθε συνεργάτη.

Πώς ανταποκρίνεται το δίκτυο franchise Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, στο διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον που έχουν διαμορφώσει οι νέες συνθήκες;

Τα μοντέλα Franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχώς επικαιροποιούνται και αναβαθμίζονται στους παρακάτω τομείς:

  • Εμπορική πολιτική (ποικιλία, διαθεσιμότητα)
  • Προωθητικά προγράμματα (προσφορές, επικοινωνία και διαφήμιση)
  • Υπηρεσίες προς τον πελάτη (πρόγραμμα πιστότητας ΑΒ Plus, υποδομές ΙΤ, εναλλακτικές πληρωμές, info kiosks)
  • Συστήματα logistics (παραγγελιοληψία, αποθήκευση και εφοδιασμός προϊόντων)
  • Αυτοματισμοί (π.χ. παραγγελίες, πληρωμές πελατών)

Με τον τρόπο αυτό απαντά στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέροντας ασφαλείς, προσιτές, πιο εύκολες και γρήγορες αγορές.

Franchisor of the Year ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κατά την γνώμη σας, ποιο είναι το προφίλ του σύγχρονου franchisee;

Ο σύγχρονος Franchisee είναι ο άνθρωπος όλων των ηλικιών, ο οποίος έχει τη θέληση και το όνειρο να διασφαλίσει το επαγγελματικό του μέλλον, κάνοντας το βήμα παραπάνω τόσο για αυτόν όσο και για την οικογένειά του. Πλέον, όλοι είναι υποψήφιοι Franchisees, αρκεί να το πιστεύουν και να αφοσιωθούν πραγματικά στην ενασχόλησή τους με ένα σύγχρονο κατάστημα τροφίμων και την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB Food Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ