Αρχική Νέα Τα Mini STOP Kiosk προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες των τοπικών αγορών
Τα Mini STOP Kiosk προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες των τοπικών αγορών

Τα Mini STOP Kiosk προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες των τοπικών αγορών

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα Mini STOP Kiosk προσφέρουν μια μεγάλη ευελιξία στον franchisee με πολλαπλά format καταστημάτων και ευελιξία στην επιλογή του προϊοντικού μείγματος, προσαρμοζόμενα απόλυτα στις ανάγκες των τοπικών αγορών.

Τα Mini STOP Kiosk συνθέτουν μια νέα κατηγορία “smart” υβριδικών καταστημάτων που απαντούν στη συνεχή μεταβολή των καταναλωτικών αναγκών και δημιουργούν αξία προς το πελατειακό κοινό της εταιρείας. Το προϊοντικό μίγμα των καταστημάτων αλλά και ο χώρος τους διαμορφώνονται βάση των καταναλωτικών ιδιαιτεροτήτων της εκάστοτε περιοχής δραστηριοποίησης, χωρίς να αλλάζει η ουσία του concept και ο πυρήνας του καταστήματος.

Διαθέτουν ευδιάκριτη και κατανοητή ταυτότητα καταστημάτων με εύκολη πλοήγηση μέσα στο κατάστημα, ενώ η τοποθέτηση των προϊόντων είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να αυξάνει τις αυθόρμητες πωλήσεις και κατά συνέπεια τη μέση απόδειξη. Με την αξιοποίηση του εξωτερικού τους χώρου, αποτελούν το σημείο συνάντησης και αναφοράς μιας γειτονιάς, αυξάνοντας και την επανάληψη των πελατών.

Οι άνθρωποι πίσω από το Mini STOP Kiosk, γνωρίζουν καλά τις ανάγκες της αγοράς και έτσι ανέπτυξαν ένα μοντέλο λειτουργίας που θα κάνει τη ζωή  των ανθρώπων πιο εύκολη. Το Mini STOP Kiosk είναι το convenience store όπου ο πελάτης μπορεί να αγοράσει από καπνό μέχρι καθαριστικά για το σπίτι, έχοντας την ίδια ώρα τη δυνατότητα να πληρώσει και κάποιο λογαριασμό, γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο.

Παράλληλα, μπορεί να απολαύσει έναν ποιοτικό καφέ ή να προμηθευτεί ένα νόστιμο snack και να αγοράσει πρωτότυπα είδη δώρου για ξεχωριστές περιστάσεις.

Τι κερδίζει ένας franchisee με την ένταξή του δίκτυο καταστημάτων Mini STOP Kiosk:

  • Αναγνωρισιμότητα του καταστήματός σου μέσα από την εφαρμογή ευδιάκριτης εταιρικής ταυτότητας.
  • Ευελιξία και ελευθερία στην προσαρμογή του επιχειρηματικού πλάνου και την επιλογή του προϊοντικού μίγματος, αναλόγως τις ιδιαιτερότητες του σημείου και της περιοχής δραστηριοποίησης.
  • Στρατηγικές συνεργασίες με προμηθευτές, για υψηλή διαθεσιμότητα σε μεγάλη ποικιλία νέων και διαφοροποιημένων προϊόντων και ανταγωνιστικές τιμές.
  • Παροχή λογισμικού, εξοπλισμού, εκπαίδευσης & υποστήριξης στη διαμόρφωση και λειτουργία του καταστήματος.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MINI STOP KIOSK

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ