Αρχική Νέα Τα Mini STOP Kiosk δίνουν εργαλεία για άμεση κερδοφορία στον franchisee
Τα Mini STOP Kiosk δίνουν εργαλεία για άμεση κερδοφορία στον franchisee

Τα Mini STOP Kiosk δίνουν εργαλεία για άμεση κερδοφορία στον franchisee

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα Mini STOP Kiosk διαθέτουν μια σειρά από στρατηγικά πλεονεκτήματα και εργαλεία που μπορούν να δώσουν κερδοφορία από την πρώτη κιόλας ημέρα στον franchisee. Συνθέτουν μια νέα κατηγορία υβριδικών καταστημάτων που απαντούν στη συνεχή μεταβολή των καταναλωτικών συνηθειών και αναγκών.

Τα Mini STOP Kiosk αποτελούν ένα αναγνωρίσιμο brand με εμπειρία 10 ετών στο χώρο της μικρής λιανικής, έχουν ένα απλό και ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας που προσαρμόζεται στις ανάγκες τις κάθε περιοχής και στο φορμάτ του καταστήματος, αλλά και στο προϊοντικό μείγμα.

Αξιοποιούν στο έπακρο τους aggregators για αυξημένα έσοδα μέσω delivery, ενώ έχουν το δικό τους e-shop υψηλής επισκεψιμότητας που διασφαλίζει κερδοφορία από την πρώτη στιγμή. Οι μικρές και οι μεγάλες καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών, τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, οι αυθόρμητες επιθυμίες τους πραγματοποιούνται δωρεάν και μέσα σε μόλις 20 λεπτά όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας.

Ο franchisee έχει τον έλεγχο για την πλήρη και τακτική τροφοδοσία του καταστήματός του, γνωρίζοντας τις ανάγκες του κάθε στιγμή.

Παράλληλα, οι στρατηγικές συμφωνίες που έχει συνάψει ο franchisor με αξιόπιστους προμηθευτές και οι σύγχρονες μορφές διαχείρισης προμηθειών ευνοούν την αγοραστική δύναμη. Η ύπαρξη στρατηγικού προμηθευτή σε προϊόντα κάβας, ενισχύει ακόμη παραπάνω την κερδοφορία.

Οι στοχευμένες ενέργειες marketing μεγιστοποιούν την προβολή κάθε καταστήματος και τη διείσδυσή του σε νέες ομάδες καταναλωτών, ενώ το μηνιαίο πρόγραμμα προσφορών εντείνει την πιστότητα, την αξιοπιστία και τη σταθερότητα του brand name.

Ο franchisee έχει τον έλεγχο για την πλήρη και τακτική τροφοδοσία του καταστήματός του, γνωρίζοντας τις ανάγκες του κάθε στιγμή. Παρακολουθεί τις προτιμήσεις των καταναλωτών και προσαρμόζει ανάλογα το προϊοντικό του μείγμα και επικεντρώνεται στις πωλήσεις και στην αύξηση του πελατολογίου του.

Τα Mini STOP Kiosκ προσφέρουν:

  • Πρωτοποριακή οργανική σύνδεση convenience store, με coffee/snack, είδη καπνού και κάβας.
  • Διευρυμένο ωράριο
  • Υψηλού επιπέδου διαθεσιμότητα σε ποιοτικά προϊόντα
  • Εύκολη πλοήγηση εντός του καταστήματος, οργάνωση και εστιασμένη τοποθέτηση προϊόντων
  • Προσαρμοστικότητα στις ανάγκες των τοπικών αγορών
  • Απλό και ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας
  • Πολυετής εμπειρία στην αγορά μικρής λιανικής
  • Ύπαρξη στρατηγικού προμηθευτή σε προϊόντα κάβας

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MINI STOP KIOSK

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ