Αρχική Νέα Τα Migato γιορτάζουν τα 40 τους χρόνια!

Τα Migato γιορτάζουν τα 40 τους χρόνια!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η ελληνική εταιρεία υπόδησης και αξεσουάρ MIGATO κλείνει τα 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά και το γιορτάζει μαζί με όλους τους #migatolovers!

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας, Παναγιώτης Γάτος δηλώνει «Όταν δημιουργήσαμε την MIGATO, είχαμε σαν θεμελιώδεις αρχές τον σεβασμό στον καταναλωτή και την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων και τον οικογενειακό χαρακτήρα της εταιρείας.

Σήμερα, έπειτα από 40 χρόνια πορείας, με 400,000 πιστούς πελάτες, 60 καταστήματα Ελλάδα και εξωτερικό και πάνω από 300 εργαζόμενους, έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε αυτές τις αξίες αναλλοίωτες. Για μένα, αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας»

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων της, η MIGATO αποφάσισε να αφιερώσει την επέτειό της σε όλους τους #migatolovers και για να τους δείξει την ευγνωμοσύνη της ξεκινά προωθητική καμπάνια με 40% έκπτωση σε όλη την χειμερινή συλλογή. Η ενέργεια ισχύει σε όλα τα καταστήματα MIGATO, στα outlets καθώς και στο migato.com από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου.

Σήμερα πλέον, 40 χρόνια από την ίδρυσή της, η MIGATO συνεχίζει και γράφει τη δική της ιστορία επιτυχίας, κατέχοντας πλέον ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Η διαρκής εξέλιξη και ανάπτυξη, και το συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς, την καθιστούν ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Παράλληλα, η MIGATO συνεχίζει να εξελίσσει το δίκτυο των 60 καταστημάτων της στην Ελλάδα και εξωτερικό, με νέα εγκαίνια και συνεργασίες αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν επαναπαύεται στη δεδομένη επιτυχία της αλλά συνεχώς βρίσκει νέους τρόπους και ευκαιρίες για να καινοτομεί και να εξελίσσεται.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MIGATO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ