Αρχική Νέα Τα μεζεδοπωλεία Μασσαλία ταξιδεύουν τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων

Τα μεζεδοπωλεία Μασσαλία ταξιδεύουν τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα μεζεδοπωλεία Μασσαλία είναι το concept στο οποίο η ελληνική παράδοση συναντά τις κοσμοπολίτικες γεύσεις, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό και μία πρόταση franchise που φέρνει νέο αέρα στην Εστίαση!

Το πρώτο μεζεδοπωλείο Μασσαλία, δημιουργείται το 2010 στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής και με τις πρωτόγνωρες και πεντανόστιμες συνταγές του, κερδίζει το απαιτητικό κοινό της περιοχής.

Η φήμη του εξαπλώνεται με φρενήρεις ρυθμούς και σιγά- σιγά επισκέπτες από όλη την Ελλάδα κάνουν ουρές για να απολαύσουν τα λαχταριστά και ευφάνταστα  πιάτα με τη συνοδεία επιλεγμένης ποικιλίας, σε ούζο, τσίπουρο, ρακή και κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα. Και μάλιστα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές…

Η ομάδα των μεζεδοπωλείων Μασσαλία έχει δημιουργήσει και εδραιώσει μία μοναδική ταυτότητα σχετικά με το concept η οποία ενισχύεται καθημερινά!

Με ολοκληρωμένες ενέργειες μάρκετινγκ και με ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μασσαλία έχει σταθερή και ανοδική πορεία με το κοινό της να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Ο franchisee που θα ενταχθεί στην ομάδα των Μασσαλία δεν είναι απαραίτητο να έχει πείρα στην Εστίαση ή στην επιχειρηματικότητα γενικότερα. Τα απαραίτητα στοιχεία που θα πρέπει να διαθέτει, είναι το μεράκι, η διάθεση για δουλειά, οι επικοινωνιακές δεξιότητες και φυσικά να είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με διαφάνεια και αξιοπιστία

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ