Αρχική Νέα Τα McDonald’s καταργούν τις τεχνητές ουσίες από τα burger τους

Τα McDonald’s καταργούν τις τεχνητές ουσίες από τα burger τους

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το τελευταίο διάστημα, η μεγάλη αλυσίδα fast food McDonalds καταβάλει προσπάθειες να ανανεώσει την εικόνα της αφαιρώντας τις τεχνητές ουσίες από το μενού.

Το δημοφιλές δίκτυο, το οποίο με αυτό τον τρόπο στοχεύει στην προσελκύσει νέου κοινού προσανατολισμένου στην υγιεινή διατροφή, ανακοίνωσε αλλαγές στα πιο διάσημα burger του.

 Πιο συγκεκριμένα, εφτά burger του καταλόγου δεν θα περιλαμβάνουν πλέον συντηρητικά, τεχνητές ουσίες και χρώματα. Οι αλλαγές αφορούν τόσο στο μπιφτέκι και το ψωμί όσο και στο τυρί και τις σως.

«Η εξέλιξη του μενού μας αντικατοπτρίζει την δέσμευσή μας προς τον πελάτη και την υπόσχεσή μας για καλύτερα McDonald’s», δήλωσε ο πρόεδρος των McDonald’s των ΗΠΑ, Chris Kempczinski.

H αλυσίδα franchise με πάνω από 37.000 καταστήματα σε 119 χώρες, ακολουθεί την τάση της αγοράς εστίασης για πιο υγιεινό φαγητό. Το 2016 κατήργησε τις τεχνητές ουσίες από τις κοτομπουκιές McNuggets, το 2017 δημιούργησε vegan burger ενώ νωρίτερα το 2018 αντικατέστησε το κατεψυγμένο κρέας με φρέσκο στο burger Quarter Pounders και εμπλούτισε τα παιδικά μενού Happy Meal με πιο υγιεινές επιλογές, όπως γάλα.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ