Αρχική Νέα Τα Mailo’s γιορτάζουν την International Pasta Day με δώρα
Τα Mailo’s γιορτάζουν την International Pasta Day με δώρα

Τα Mailo’s γιορτάζουν την International Pasta Day με δώρα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα Mailo’s The Pasta Project, θέλοντας να γιορτάσουν μαζί με τους υπόλοιπους pasta lovers την International Pasta Day, προσφέρουν σήμερα, 25.10.2023, δωρεάν μακαρονάδες σε όλα τα καταστήματά τους για μία ώρα, από τις 19:00 έως τις 20:00. Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον αγαπημένο τους συνδυασμό pasta στο πλησιέστερο κατάστημα εντελώς δωρεάν.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Τα Mailo’s γιόρτασαν και πέρυσι την International Pasta Day, κάνοντας τους pasta lovers να σχηματίζουν ουρές πενήντα και εκατό μέτρων. Τα Mailo’s φροντίζουν να κρατούν την επαφή με το πιστό κοινό τους, δίνοντάς του συνεχώς λόγους για να επιστρέφει για περισσότερα και να μένει ενημερωμένο για τα νέα του αγαπημένου του brand.

Στοχευμένες δράσεις και καμπάνιες

Το πλάνο marketing που εφαρμόζει το σύστημα franchise των Mailo’s χαρακτηρίζεται από δράσεις και καμπάνιες, ώστε να ενεργοποιείται η βάση των πιστών πελατών του brand. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τα καταστήματα του δικτύου αποτελούν τον Νο.1 προορισμό για την κοινότητα των pasta lovers.

H καμπάνια εντάσσεται στην στρατηγική που υλοποιεί με συνέπεια το σύστημα franchise σε σχέση με την εξέλιξη της αφήγησης του brand Mailo’s και δημιουργίας νέων ιστοριών – αφετηριών ανακάλυψης για τους φίλους του concept. Ο Mailo μας καλεί σε ένα ταξίδι ανά τον κόσμο, ανακαλύπτοντας πώς η pasta γίνεται αγαπητή σε διαφορετικές κουλτούρες. Κάθε ταξίδι αποτελεί μια αφορμή ανακάλυψης, εισαγωγής νέων ιδεών ή προϊόντων, ενεργοποίησης της βάσης πελατών και εξέλιξης του concept, διασφαλίζοντας τη διάρκεια απόδοσης για τους franchisees.

Το talk of the town του street pasta

Τα Mailo’s The Pasta Project δημιούργησαν τον Σεπτέμβριο του 2019 μία νέα κατηγορία καταστημάτων στο χώρο της εστίασης – fresh pasta street food, την οποία υπερβαίνουν και εξελίσσουν διαρκώς, εμπλουτίζοντας το πιστό τους πελατολόγιο. Τα Mailo’s δεν έχουν σταματήσει να εκπλήσσουν το κοινό αλλά και όλη την επιχειρηματική κοινότητα, πηγαίνοντας πάντα ένα βήμα μπροστά την εστίαση. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, έγιναν το talk of the town για την αχνιστή pasta και για τις αυθεντικές, χειροποίητες ιταλικές σάλτσες που προσφέρουν.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ