Αρχική Νέα Τα Mailo’s γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με διαγωνισμό και νέα συνταγή
Τα Mailo’s γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με διαγωνισμό και νέα συνταγή

Τα Mailo’s γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με διαγωνισμό και νέα συνταγή

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα Mailo’s γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με νέα συνταγή και ταξίδι για ένα τυχερό ζευγάρι στην Disneyland! Οι όροι του διαγωνισμού είναι πολύ απλοί:

1. Ανεβάστε story με την Mailo’s pasta σας & το αγαπημένο σας πρόσωπο ή παρέα.
2. Κάντε tag στο story @mailos_pasta
3. Follow @mailos_pasta

Ο νέος αυτός διαγωνισμός του Mailo’s έρχεται μόλις λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού που χάρισε δώρα αξίας 23.000€ σε τρεις νικητές! Το δίκτυο Mailo’s The Pasta Project ξέρει καλά πώς να κάνει engage το κοινό του, μέσω έξυπνων προωθητικών ενεργειών.

Mailo's Valentine's Pasta

Απολαυστική limited pasta από τα Mailo’s

Τα Mailo’s γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και φέτος και ενεργοποιούν το κοινό τους με τη νέα limited edition Valentine’s pasta, που αποτελεί ενέργεια του ετήσιου marketing calendar του δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται η προσαρμοστικότητα του concept, που κρατά παράλληλα αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών του. Ερωτευμένοι και μη, δεσμευμένοι ή ελεύθεροι, μπορούν να απολαύσουν τη νέα limited edition Valentine’s Pasta με φρέσκα ζυμαρικά, ροζ σάλτσα ντομάτας και λαχταριστά μοσχαρίσια κεφτεδάκια, σε όλα τα καταστήματα Mailo’s The Pasta Project! Το γνήσιο concept του fresh pasta προσφέρει ένα αξιοθαύμαστο προϊόν, που οι πελάτες επιλέγουν να γευτούν ξανά και ξανά. Με αυτόν τον τρόπο το Mailo’s The Pasta Project έχει δημιουργήσει ένα πιστό κοινό από pasta lovers που επιλέγουν τις λαχταριστές pasta του Mailo’s με κλειστά μάτια!

Δυναμικό ξεκίνημα για τον franchisee

Ο συνεργάτης franchisee του Mailo’s The Pasta Project λαμβάνει σταθερή υποστήριξη από το δίκτυο, επιτυγχάνοντας ταχεία διείσδυση στην αγορά. Για αυτόν τον λόγο, εξίσου σημαντική είναι η δυνατή παρουσία του δικτύου στα social media, καθώς βοηθά στο να δημιουργηθεί ισχυρό brand awareness, που οδηγεί εν τέλει σε υψηλές πωλήσεις. Με τον συνδυασμό των παραπάνω στοιχείων, ο franchisee του Mailo’s πραγματοποιεί ένα δυναμικό ξεκίνημα στην εστίαση, με ένα απόλυτα καινοτόμο street food concept!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ