Αρχική Νέα Τα Mailo’s ανακοίνωσαν τους νικητές των Golden Tickets
Τα Mailo’s ανακοίνωσαν τους νικητές των Golden Tickets

Τα Mailo’s ανακοίνωσαν τους νικητές των Golden Tickets

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα Mailo’s ανακοίνωσαν τους τρεις νικητές των Golden Tickets στον διαγωνισμό που είχε ξεκινήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα! Πιο συγκεκριμένα, το Mailo’s The Pasta Project σε συνεργασία με την Coca Cola είχε προσκαλέσει το κοινό να βρει το Golden Ticket που μοιράζει δώρα αξίας 23.000€ σε 3 τυχερούς νικητές. Το αγαπημένο δίκτυο street pasta είχε προσκαλέσει τους pasta lovers να αναζητήσουν το τυχερό Golden Ticket και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 15.000€, 5.000€ & 3.000€ από τα καταστήματα Public. Οι νικητές ανακοινώθηκαν και είναι οι εξής :

• 1st Winner – Σταυρούλα Τσιούτρα
• 2nd Winner – Ευστάθιος Παναγόπουλος
• 3rd Winner – Άννα-Μαρία Αναστασάκη

Μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise

Με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO., το σύστημα franchise Mailo’s The Pasta Project έχει γνωρίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς παρουσιάζει μια ελκυστική πρόταση franchise που έχει αναδειχθεί ως το ιδανικό μοντέλο για ένα street food spot, προσφέροντας άμεση κερδοφορία. Μετά την επιτυχημένη ανάπτυξη του δικτύου σε Ελλάδα και Κύπρο, το Mailo’s The Pasta Project αποτελεί αποδεδειγμένα το απόλυτο street pasta concept, με την πλειονότητα των franchisees να επανεπενδύουν στο σύστημα franchise Mailo’s.

Το Mailo’s The Pasta Project ανταποκρίνεται κατάλληλα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των σημερινών και αυριανών καταναλωτών, αλλά και franchisees. Προσφέροντας ένα προσεκτικά σχεδιασμένο μενού και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, το Mailo’s έχει καθιερωθεί ως ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Η καινοτόμος και προνοητική προσέγγιση στο branding, ο σχεδιασμός και η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας έχουν δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise που εγγυάται επιτυχία στην ανταγωνιστική αγορά του σήμερα.

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα.

Γιατί να επενδύσετε στο Mailo’s

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα. Πιο συγκεκριμένα:

• Προσφέρει παραδοσιακές συνταγές με ένα δημιουργικό twist, παντρεύοντάς τες με τη street food φιλοσοφία και δίνοντας μια ξεχωριστή εναλλακτική για ένα γρήγορο και ποιοτικό γεύμα στο χέρι.
• Περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά.
• Επιτυγχάνει επαναληψιμότητα των πελατών και υψηλή μέση απόδειξη.
• Παρέχει διαρκή υποστήριξη στους νέους franchisees.
• Καταφέρνει ταχεία επίτευξη break even και απόσβεση της επένδυσης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ