Αρχική Νέα Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE έγιναν 40 και συνεχίζουν…

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE έγιναν 40 και συνεχίζουν…

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αποτυπώνει την έννοια του success story στο franchising! Μετά την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τον Πύργο Ηλείας, σειρά είχε η Λαμία και η Σύρος, χαρίζοντας στο κοινό συνδυαστικές αγορές με χαμόγελο και ασφάλεια.

Στην Αττική επίσης, νέα καταστήματα franchise προστέθηκαν σε Κυψέλη, Πειραιά, Νέα Φιλαδέλφεια, Εξάρχεια και Αιγάλεω, «λύνοντας» τα χέρια των καταναλωτών!

kioskys-convenience-store-franchise

Ο Γιώργος Ρουμελιώτης, franchisee του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στη Λαμία , αναφέρει χαρακτηριστικά: «Από την πόλη έλειπε ένα κατάστημα που να τα συγκεντρώνει όλα σε έναν χώρο (καφέ, τσιγάρα, τύπο κ.λπ.). Aπό την πρώτη μέρα που ανοίξαμε, η υπηρεσία delivery βρίσκεται σε λειτουργία, σημειώνοντας υψηλές πωλήσεις. Ειδικά τις απογευματινές ώρες αυξάνονται ακόμα περισσότερο οι παραγγελίες μέσω του ekiosky’s».

kioskys-convenience-store-kafes

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE έχει επιτύχει δυναμική ανάπτυξη , στοχεύοντας σε Αττική, Θεσσαλονίκη και επιλεγμένες περιφερειακές πόλεις. Σε μία αγορά που διευρύνεται διαρκώς, κατέχει ηγετική θέση, καθώς ανταποκρίνεται πλήρως στα θέλω του πελάτη που αναζητά συνδυαστικές αγορές και εξατομικευμένες προσφορές μέσα από πολλαπλά κανάλια (επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα, ekiosky’s και delivery). Το αποτέλεσμα για τον franchisee; Η επίτευξη του breakeven από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του καταστήματός του και η ταχεία διείσδυση στην αγορά!

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ