Αρχική Νέα Τα GOODY’S BURGER HOUSE αναδείχθηκαν GOLD WINNER FOOD & BEVERAGE SERVICES FRANCHISE στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023
Τα GOODY’S BURGER HOUSE αναδείχθηκαν GOLD WINNER FOOD & BEVERAGE SERVICES FRANCHISE στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023

Τα GOODY’S BURGER HOUSE αναδείχθηκαν GOLD WINNER FOOD & BEVERAGE SERVICES FRANCHISE στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια
GOODY'S BURGER HOUSE THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023

Η πορεία των GOODY’S BURGER HOUSE και οι καλές πρακτικές που έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα η εταιρεία, θα συνεχίσουν να αποτελούν πρότυπο τόσο για τα νέα δίκτυα όσο και για το franchising στην Ελλάδα.

Στη μέχρι τώρα πορεία τους, τα GOODY’S BURGER HOUSE, έχουν αναπτύξει πρακτικές και λειτουργίες που τα καθιστούν ηγέτη στην κατηγορία QSR αλλά και ταυτόσημο με το franchising στην ελληνική αγορά. Οι πρακτικές αυτές αφορούν:

  • Το εξαιρετικό concept που δημιούργησε μια νέα κατηγορία στον χώρο της εστίασης προσφέροντας στους υποψήφιους επενδυτές μοναδικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης.
  • Τη συνέπεια, τη διαφάνεια αλλά και την αμοιβαιότητα που χαρακτηρίζει τη σχέση με τους franchisees, συμβάλλοντας στην αξιοπιστία του franchising στην ελληνική αγορά.
  • Τη συνεχή εξέλιξη στο σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών, αποτελώντας πρότυπο στην αγορά της εστίασης.
  • Τη συνεπή three sixty επικοινωνία, που δημιουργεί ένα εξαιρετικά αναγνωρίσιμο και ισχυρό brand name.
  • Την οικοδόμηση στρατηγικών συμμαχιών που ενισχύουν το brand, την επιχειρηματική πρόταση και τους franchisees.
  • Τη διείσδυση ως leader σε μια συνεχώς διευρυνόμενη αγορά, που διαρκώς καθορίζει και διαμορφώνει.

Το βραβείο FOOD & BEVERAGE RETAIL STORES FRANCHISE 2023, υπογραμμίζει επίσης το καινοτόμο μοντέλο συνεργασίας, την πρωτοπόρα πολυεπίπεδη στρατηγική ανάπτυξης, τη δημιουργία αξίας προς όφελος τόσο του Ομίλου και των franchisees του όσο και της ελληνικής οικονομίας, συνολικά.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ