Αρχική Νέα Τα everest ανανέωσαν τα καταστήματα σε Αμπελόκηπους και Γλυφάδα
Τα everest ανανέωσαν τα καταστήματα σε Αμπελόκηπους και Γλυφάδα

Τα everest ανανέωσαν τα καταστήματα σε Αμπελόκηπους και Γλυφάδα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα everest ανανέωσαν τα καταστήματά τους στους Αμπελόκηπους και στη Γλυφάδα, συνεχίζοντας την αναβάθμιση της εικόνας τους. Το μεγάλο glow up των καταστημάτων everest δεν έχει σταματημό, καθώς στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξής τους έχουν προχωρήσει στην πλήρη αναβάθμισή τους και της συνολικής εικόνας τους σε όλα τα επίπεδα. Από το λογότυπο και την αισθητική των καταστημάτων, μέχρι τις υπηρεσίες και φυσικά τη συνολική γευστική εμπειρία – δημιουργώντας έτσι τη νέα εποχή των everest!

Η νέα εποχή των everest είναι εδώ

Τα everest δεν ανανέωσαν μόνο την εικόνα των καταστημάτων τους σε Αμπελόκηπους και Γλυφάδα. Η αναβάθμιση της εικόνας του δικτύου είναι συνολική. Η στρατηγική τους συνεργασία της αλυσίδας everest με τον chef Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος γίνεται food ambassador της μάρκας, αναβαθμίζει τη γευστική εμπειρία των καταναλωτών καθώς ανανεώνει πλήρως το μενού των everest με πρωτοπόρες συνταγές και προϊόντα που φέρουν την υπογραφή του. Παράλληλα, η συνέργειά τους με τον διατροφολόγο Αναστάσιο Παπαλαζάρου φέρνει νέες προϊοντικές κατηγορίες που προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, καθιστώντας τα everest ως έναν street food προορισμό για κάθε γευστική και διατροφική προτίμηση. Την προϊοντική κατηγορία του καφέ επιμελείται ο head barista trainer Σταύρος Λαμπρινίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής barista, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την εκπαίδευση του προσωπικού για την τελειοποίηση της τέχνης του καλού καφέ.

Από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε το 1965 στο Κολωνάκι μέχρι σήμερα, τα everest αποτελούν την πρώτη επιλογή των καταναλωτών. Προσφέρουν διαχρονικά αξιοπιστία για την ποιότητα των προϊόντων και μεγάλη ποικιλία στις επιλογές φαγητού και ροφημάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

everest ανανεωμένο κατάστημα

Το ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο των everest

Το δίκτυο franchise everest προσφέρει:

• Εδραιωμένο brand name, με πιστή και δυναμικά αυξανόμενη βάση πελατών.
• Ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό και ευέλικτο μοντέλο συνεργασίας, διασφαλίζοντας την κερδοφορία των συνεργατών τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στις περιφερειακές και τουριστικές αγορές.
• Ολοκληρωμένο concept με πλήρες προϊοντικό μείγμα, δίνοντας τη δυνατότητα πωλήσεων σε πολλαπλές ζώνες της ημέρας.
• Διαρκώς εξελισσόμενο concept και επιχειρηματικό μοντέλο, που διευρύνει συνεχώς τις αγορές-στόχους.
• Κεντρικές δομές που δημιουργούν οφέλη σε όρους συνεχούς τροφοδοσίας, σταθερής ποιότητας και οικονομιών κλίμακας, προσφέροντας ανταγωνιστικό food cost.
• Οικοσύστημα υποστήριξης στο σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών, το οποίο διασφαλίζει την επιτυχημένη μετάβαση στον κλάδο της εστίασης.

Τα everest αναδείχθηκαν ως GOLD WINNER Multichannel Development Strategy 2023 στα φετινά THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, χάρη στην εξαιρετική συνεισφορά τους στο franchising και ιδιαίτερα στον κλάδο της εστίασης, καθώς και τη συμβολή τους στην ελληνική οικονομία συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


EVEREST

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ