Αρχική Νέα Τα everest ανακαίνισαν το κατάστημα στον Ερυθρό Σταυρό
Τα everest ανακαίνισαν το κατάστημα στον Ερυθρό Σταυρό

Τα everest ανακαίνισαν το κατάστημα στον Ερυθρό Σταυρό

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα everest ανακαίνισαν το κατάστημα στον Ερυθρό Σταυρό και παρουσιάζουν την ανανεωμένη αισθητική τους, στο πλαίσιο της νέας εικόνας τους. Το κατάστημα βρίσκεται στην Ερυθρού Σταυρού 9 & Σεβαστουπόλεως στην Αθήνα και άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, προσκαλώντας το να απολαύσει τα αγαπημένα του προϊόντα που θα του δώσουν την ενέργεια που χρειάζεται. Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξής τους, τα everest προχώρησαν στην πλήρη αναβάθμισή τους και της συνολικής εικόνας τους σε όλα τα επίπεδα. Από το λογότυπο και την αισθητική των καταστημάτων, μέχρι τις υπηρεσίες και φυσικά τη συνολική γευστική εμπειρία – δημιουργώντας έτσι τη νέα εποχή των everest!

everest ανακαινισμένο κατάστημα

Αναβάθμιση σε κάθε επίπεδο

Η στρατηγική τους συνεργασία με τον chef Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος γίνεται food ambassador της μάρκας, αναβαθμίζει τη γευστική εμπειρία των καταναλωτών καθώς ανανεώνει πλήρως το μενού των everest με πρωτοπόρες συνταγές και προϊόντα που φέρουν την υπογραφή του. Παράλληλα, η συνέργειά τους με τον διατροφολόγο Αναστάσιο Παπαλαζάρου φέρνει νέες προϊοντικές κατηγορίες που προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, καθιστώντας τα everest ως έναν street food προορισμό για κάθε γευστική και διατροφική προτίμηση. Την προϊοντική κατηγορία του καφέ επιμελείται ο head barista trainer Σταύρος Λαμπρινίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής barista, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την εκπαίδευση του προσωπικού για την τελειοποίηση της τέχνης του καλού καφέ.

Από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε το 1965 στο Κολωνάκι μέχρι σήμερα, τα everest αποτελούν την πρώτη επιλογή των καταναλωτών. Προσφέρουν διαχρονικά αξιοπιστία για την ποιότητα των προϊόντων και μεγάλη ποικιλία στις επιλογές φαγητού και ροφημάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τα everest αναδείχθηκαν ως GOLD WINNER Multichannel Development Strategy 2023 στα φετινά THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, χάρη στην εξαιρετική συνεισφορά τους στο franchising και ιδιαίτερα στον κλάδο της εστίασης, καθώς και τη συμβολή τους στην ελληνική οικονομία συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


EVEREST

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ