Αρχική Νέα Τα everest ανακαίνισαν το κατάστημα στο Παγκράτι
Τα everest ανακαίνισαν το κατάστημα στο Παγκράτι

Τα everest ανακαίνισαν το κατάστημα στο Παγκράτι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα everest ανακαίνισαν το κατάστημα στο Παγκράτι και παρουσιάζουν την ανανεωμένη αισθητική τους, στο πλαίσιο της νέας εικόνας τους. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ευτυχίδου 49 και άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, προσκαλώντας το να απολαύσει τις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει. Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξής τους, τα everest προχώρησαν στην πλήρη αναβάθμισή τους και της συνολικής εικόνας τους σε όλα τα επίπεδα. Από το λογότυπο και την αισθητική των καταστημάτων, μέχρι τις υπηρεσίες και φυσικά τη συνολική γευστική εμπειρία – δημιουργώντας έτσι τη νέα εποχή των everest!

Η νέα εποχή χαρακτηρίζεται κυρίως από τη νέα αισθητική της αλυσίδας, παρουσιάζοντας ένα μοντέρνο λογότυπο που φέρνει έναν νέο αέρα στο brand, ενώ ταυτόχρονα ανανεώνει τη συνολική εικαστική του ταυτότητα αναδεικνύοντας τον urban χαρακτήρα του. Η σύγχρονη αισθητική των καταστημάτων, η άρτια εξυπηρέτηση, η ευρεία γκάμα προϊοντικών επιλογών σε συνδυασμό με τη λειτουργική ευελιξία της μάρκας, έχουν καθιερώσει τα everest ως το διαχρονικό σημείο συνάντησης των κατοίκων της πόλης.

Everest ανακαινισμένο κατάστημα

Νέα εποχή, νέες συνεργασίες

Η στρατηγική τους συνεργασία με τον chef Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος γίνεται food ambassador της μάρκας, αναβαθμίζει τη γευστική εμπειρία των καταναλωτών καθώς ανανεώνει πλήρως το μενού των everest με πρωτοπόρες συνταγές και προϊόντα που φέρουν την υπογραφή του. Παράλληλα, η συνέργειά τους με τον διατροφολόγο Αναστάσιο Παπαλαζάρου φέρνει νέες προϊοντικές κατηγορίες που προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, καθιστώντας τα everest ως έναν street food προορισμό για κάθε γευστική και διατροφική προτίμηση. Την προϊοντική κατηγορία του καφέ επιμελείται ο head barista trainer Σταύρος Λαμπρινίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής barista, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την εκπαίδευση του προσωπικού για την τελειοποίηση της τέχνης του καλού καφέ.

Από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε το 1965 στο Κολωνάκι μέχρι σήμερα, τα everest αποτελούν την πρώτη επιλογή των καταναλωτών. Προσφέρουν διαχρονικά αξιοπιστία για την ποιότητα των προϊόντων και μεγάλη ποικιλία στις επιλογές φαγητού και ροφημάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


EVEREST

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ