Αρχική Νέα Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη μεριμνούν για την ψυχική υγεία των μαθητών εν μέσω πανδημίας

Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη μεριμνούν για την ψυχική υγεία των μαθητών εν μέσω πανδημίας

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη, θέλοντας να στηρίξουν ψυχολογικά γονείς και μαθητές, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα «Ψυχική Υγεία & Ενδυνάμωση στην εποχή της πανδημίας (Εφηβεία- Διαχείριση άγχους & χρόνου – Σχέσεις & όρια)»,  το Σάββατο 3 Απριλίου στις 17:30. Το σεμινάριο θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι των εκπαιδευτηρίων εν-τάξη στο YouTube.

Η παρούσα φάση της πανδημίας και όλα τα σύνοδα μέτρα του περιορισμού των μετακινήσεων και των κοινωνικών επαφών έχει οδηγήσει σε μια πρωτοφανή ένταση των δυσφορικών συναισθημάτων που βιώνουν αυτό το διάστημα οι μαθητές και μαζί και οι γονείς τους.

ekpaideutiria en taksi franchise online seminario psixiki igeia

Η απώλεια της κανονικότητάς τους, ο εγκλεισμός, η κοινωνική απομόνωση, η αβεβαιότητα για το άνοιγμα των σχολείων και ταυτόχρονα ο φόρτος εργασίας, έχουν φέρει στο προσκήνιο φόβο, αγωνία αλλά και συμπεριφορές απόσυρσης, αδράνειας ή/και πανικού.

Σε αυτό το κρίσιμο χρονικό σημείο όπου η προσπάθεια χρειάζεται να ενταθεί και η υπομονή λιγοστεύει, μέσω του σεμιναρίου αναδεικνύονται οι τρόποι με τους οποίους γονείς και μαθητές μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την τρέχουσα κατάσταση.

en taksi franchise frodistirio xaidari

Μέσα από τη θεματολογία του σεμιναρίου αναλύονται:

  • Πρακτικές Συμβουλές και ασκήσεις ενδυνάμωσης για την περίοδο της καραντίνας
  • Ο τρόπος με τον οποίο επηρεάζονται οι σχέσεις μεταξύ γονέων και παιδιών σε αυτή τη φάση
  • Ο ορισμός του άγχους – Πώς το αναγνωρίζουμε και πώς αλληλεπιδρά με την αναπτυξιακή φάση της εφηβείας αλλά και την παρούσα συγκυρία λόγω COVID-19.

Εισηγήτριες

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε με τις γραμματείς των φροντιστηρίων εν τάξη.

Ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις το δικό σου εκπαιδευτήριο εν-τάξη; Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise που σου προσφέρει, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ