Αρχική Νέα Τα Coffee Island άνοιξαν το πρώτο κατάστημά τους στην Ελβετία!

Τα Coffee Island άνοιξαν το πρώτο κατάστημά τους στην Ελβετία!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Πριν λίγες ημέρες άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο Coffee Island στο Υβερντόν της Ελβετίας. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά του ολοκαίνουριου και πολυλειτουργικού κέντρου επιχειρήσεων και υπηρεσιών EXPLORiT Business & Services.

Πρόκειται για ένα άκρως καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον συγκρότημα κτιρίων, το οποίο συνδυάζει με εξαιρετικά μοντέρνο τρόπο την παροχή υπηρεσιών με τη γαστρονομία, την ψυχαγωγία και την επιστήμη. Το νέο κέντρο αναψυχής και ψυχαγωγίας έχει σκοπό να συμβάλλει στην ενίσχυση του Yverdon-les-Bains και γενικότερα της περιοχής, παρέχοντας κάτι μοναδικό στους κατοίκους και τους επισκέπτες του. Στην καρδιά μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές καινοτομίας της χώρας, έχει ως στόχο να λειτουργήσει σαν πραγματικό σημείο διασταύρωσης από τη Γενεύη στη Βέρνη.

COFFEE ISLAND ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑ 2

Το νέο κατάστημα Coffee Island βρίσκεται στην καρδιά του καινοτόμου αυτού κέντρου, τοποθετημένο στη βάση της εντυπωσιακής, ημιτονοειδούς ξύλινης ράμπας που καταλαμβάνει το κέντρο του κτιρίου. Εκμεταλλευόμενο την έφεση και την αγάπη του EXPLORiΤ για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, στο νέο κατάστημα οι ρομποτικές εφαρμογές και η τεχνητή νοημοσύνη απογειώνουν την εμπειρία του επισκέπτη.

Έτσι, δύο Coffee Island ρομπότ βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για να σερβίρουν τον μοναδικό καφέ τους, οπουδήποτε μέσα στο κέντρο, αλλά και να βοηθήσουν στην πιο προσωποιημένη επιλογή καφέ ή άλλου ροφήματος ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις των επισκεπτών.

COFFEE ISLAND ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑ 1

Το EXPLORiT Business & Services διαθέτει, επίσης, κινηματογράφους καθώς και δύο ορόφους αφιερωμένους σε νεαρούς εφήβους και παιδιά με έμφαση στην επιστήμη, την τεχνολογία, την ενέργεια, την εξερεύνηση του φυσικού περιβάλλοντος και του διαστήματος.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ