Αρχική Νέα Τα Coffee Berry συνδυάζουν την ποιότητα με την επιχειρηματικότητα

Τα Coffee Berry συνδυάζουν την ποιότητα με την επιχειρηματικότητα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Εξαιρετικός καφές από αποκλειστικές ποικιλίες, ολόφρεσκα θρεπτικά snacks και επιλογές για όλες τις ώρες. Η Coffee Berry δημιουργήθηκε για να μυήσει το κοινό σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ και το επιτυγχάνει καθημερινά από το 2015.

Πως; Χάρη στις ανεπανάληπτες γεύσεις, την εξειδίκευση και τις προσιτές τιμές. Ο συναρπαστικός συνδυασμός καθημερινών αγαπημένων συνηθειών και νέων γευστικών εμπειριών καθιστούν τα Coffee Berry την ιδανική στάση για premium απολαύσεις.

Η επιχειρηματική πρόταση Coffee Berry συνιστά μια αποδοτική επένδυση στον ελκυστικό χώρο του street cafe, με μοναδική ταυτότητα και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλες τις φάσεις λειτουργίας. Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας στον χώρο μπορεί να υποστηρίξει ανεξάρτητα καφέ σε οριζόντια και κάθετη δομή, γι’ αυτό και αποτελεί μια στρατηγική επιλογή για τον franchisee που θέλει να επενδύσει σε ένα επιτυχημένο και κερδοφόρο concept.

Επίσης, τα Coffee Berry διαθέτουν πολλαπλές πηγές εσόδων, καθώς ο ανώτερης ποιότητας speciality coffee και τα μοναδικά snacks της αλυσίδας προσφέρονται για take – away, delivery αλλά και σε συσκευασίες για το σπίτι, καθιστώντας τα καταστήματα έναν all – day προορισμό που ικανοποιεί όλες τις γευστικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Τέλος, η βοήθεια που παρέχει η εταιρεία για την επιλογή του κατάλληλου προσωπικού καθώς και η συνεχής εκπαίδευση που παρέχει στους συνεργάτες της σφραγίζουν εξασφαλίζουν την σταθερή πορεία των καταστημάτων και εξασφαλίζουν την επιτυχημένη πορεία τους.

Ως περήφανος εκπρόσωπος του 3rd wave coffee movement, η Coffee Berry αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές και εντυπωσιακά αναπτυσσόμενες αλυσίδες της αγοράς και προσφέρει ένα ευέλικτο και εύκολο επιχειρηματικό μοντέλο στους μελλοντικούς συνεργάτες της.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ