Αρχική Νέα Τα Coffee Berry φέρνουν την ανάπτυξη

Τα Coffee Berry φέρνουν την ανάπτυξη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα από τα ισχυρότερα brands στον κλάδο της καφεστίασης συνεχίζει να επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς, ανοίγοντας τον δρόμο προς την επιτυχία σε πολλούς υφιστάμενους συνεργάτες και υποψήφιους επενδυτές.

Το Coffee Berry ως ο απόλυτος εκπρόσωπος του τρίτου κύματος καφέ στην Ελλάδα, απογειώνει το interactive coffee culture και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν τον καφέ της αρεσκείας τους.

Η άριστη εξυπηρέτηση και το βιομηχανικό design του καταστήματος, δημιουργεί σχέση «εξάρτησης» με τους πελάτες και τους κάνει να το επισκέπτονται διαρκώς ξανά και ξανά.

Πιστό στην σωστή διατροφή και ενισχύοντας ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, προσφέρει μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών, αποξηραμένα φρούτα, βιολογικά προϊόντα, sugar free & hyper foods, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού και snacks. Το Coffee Berry εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία στο street cafe, αποτελώντας τον αγαπημένο καθημερινό προορισμό όλων μας!

Με πολλαπλές πηγές εσόδων από μια ευρεία προϊοντική γκάμα και με 4 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε αγοράς προσφέροντας ευελιξία στον υποψήφιο επενδυτή.

Ο ρυθμός ανάπτυξής τους είναι ραγδαίος και συνεχώς αυξανόμενος, γεγονός που τα κατατάσσει Νο1 στην κατηγορία τους. Καθοριστικός παράγοντας αυτής της επιτυχίας είναι με βεβαιότητα η ποιότητα και η εξειδίκευση. Με πρωταγωνιστές τους καταναλωτές και τις ανάγκες τους, τα Coffee Berry δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για πιστό και επαναλαμβανόμενο αγοραστικό κοινό.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ