Αρχική Νέα Τα Coffee Berry αναδείχθηκαν GOLD WINNER INTERNATIONAL ADAPTIVE STRATEGY 2023 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS

Τα Coffee Berry αναδείχθηκαν GOLD WINNER INTERNATIONAL ADAPTIVE STRATEGY 2023 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επιτροπή αξιολόγησης και επιλογής των THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS απονέμει το βραβείο GOLD WINNER INTERNATIONAL ADAPTIVE STRATEGY 2023 στην αλυσίδα Coffee Berry. Τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS αναγνωρίζουν την εξαιρετική συνεισφορά της εταιρείας στο franchising, και ιδιαίτερα στον κλάδο του καφέ, καθώς και τη συμβολή της στην ελληνική οικονομία συνολικά.


Το Coffee Berry εφαρμόζοντας καινοτόμες πρακτικές, επέτυχε ταχεία και αποτελεσματική διείσδυση σε διεθνείς αγορές, επενδύοντας σε μια συγκροτημένη στρατηγική ανάπτυξης και συγχρόνως στήριξε ουσιαστικά τους συνεργάτες του δικτύου. Οι πρακτικές αυτές περιλαμβάνουν:
• Ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας.
• Ένα συγκροτημένο concept ικανό να διεισδύσει σε πολλαπλές αγορές, επανακαθορίζοντας τα standards της κατηγορίας.
• Αποδεδειγμένη ικανότητα υποστήριξης των νέων franchisees, σε όλες τις πτυχές των επιχειρηματικών λειτουργιών.
• Συνεπή στρατηγική προώθησης.
• Με καινοτόμο κι ευέλικτο concept, ανέπτυξε ένα οργανωμένο πλάνο δράσης ώστε να επιτύχει υψηλή αποδοχή από διαφορετικές αγορές και κουλτούρες.

Το Coffee Berry εφαρμόζοντας καινοτόμες πρακτικές, επέτυχε ταχεία και αποτελεσματική διείσδυση σε διεθνείς αγορές, επενδύοντας σε μια συγκροτημένη στρατηγική ανάπτυξης

Η ανάδειξη του Coffee Berry ως GOLD WINNER INTERNATIONAL ADAPTIVE STRATEGY 2023 επιβραβεύει την ακλόνητη αφοσίωση της εταιρείας στη συνεπή εξέλιξη και προώθηση του concept και του επιχειρηματικού της μοντέλου, εφοδιάζοντας τους συνεργάτες με τις απαραίτητες δεξιότητες για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα Coffee Berry έλαμψαν στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS για τρίτη συνεχή χρονιά. Το 2022 αναδείχθηκαν GOLD WINNER Coffee & Snack Franchise ενώ το 2021 αναδείχθηκαν GOLD WINNER Comprehensive Foreign Market Strategy.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ