Αρχική Νέα Σύντομα το ΠΕΡΙΚΑΦΕ ταξιδεύει στην Κύπρο μέσω συνεργασίας franchise

Σύντομα το ΠΕΡΙΚΑΦΕ ταξιδεύει στην Κύπρο μέσω συνεργασίας franchise

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Όλα ξεκίνησαν το 2008 στον Πειραιά με το πρώτο ΠΕΡΙΚΑΦΕ. Η αγάπη του κόσμου ώθησε το concept να ταξιδέψει στο Σύνταγμα το 2017, όπου και έγινε η μεγάλη «έκρηξη» αναγνωρισιμότητας! Όλοι έμαθαν το ΠΕΡΙΚΑΦΕ, συνδέοντάς το άρρηκτα με την ποιότητα σε value for money τιμές.

Ποιότητα στον καφέ, τα προϊόντα, την εξυπηρέτηση, σε όλα! Ακολούθησε η Νέα Σμύρνη με το 3ο εταιρικό κατάστημα του δικτύου. Και το ταξίδι συνεχίζεται ξεπερνώντας τα ελλαδικά σύνορα, με νέο κατάστημα μέσω συνεργασίας franchise το οποίο θα ανοίξει πολύ σύντομα στην Κύπρο!

perikafe-franchise

«Συζήτηση» χαρμανιών

Όπως μαρτυρά και το όνομά του, κυρίαρχη θέση εδώ έχει ο καφές! Εδώ και 10 χρόνια, το ΠΕΡΙΚΑΦΕ συνεργάζεται με τη MOKΚA, μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες με πιστοποιημένους Speciality Coffees στα Χαρμάνια της. Τα χαρμάνια και οι καφέδες της MOKKA δημιουργούνται με τέχνη και μεράκι. Μέσω της βαθιάς τεχνογνωσίας και της καινοτόμου παραγωγής της, αναδεικνύει στο μέγιστο τα γευστικά χαρακτηριστικά των εξαιρετικών καφέδων της. Ποικιλίες Mundo Novo, Catuai και Bourbon, συλλέγονται κι επεξεργάζονται από τη φάρμα Monte Alegre στην Βραζιλία.

perikafe-coffee-franchise

Το χαρμάνι και καβούρντισμα γίνεται με δεξιότητα, ώστε να προσφέρει τον ισορροπημένο και ολοκληρωμένο γευστικά εσπρέσο για τον οποίο φημίζεται. Το ΠΕΡΙΚΑΦΕ έχει ενώσει τις δυνάμεις του λοιπόν με τη MOKKA, συμπορευόμενοι στην ανάπτυξη μέσω franchising, δημιουργώντας από κοινού, ένα πολύ δυνατό εγχείρημα.

perikafe-franchise

Στηρίζοντας τον νέο συνεργάτη

Για την ομάδα του ΠΕΡΙΚΑΦΕ, η εκπαίδευση αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας. Ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee εκπαιδεύεται τόσο στα εταιρικά καταστήματα του δικτύου, όσο και στη MOKΚA. Επομένως, ακόμα και αν δεν διαθέτει εμπειρία στην εστίαση, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει ο ίδιος άρτια τον πελάτη και να αντεπεξέλθει σε όλες τις λειτουργίες της επιχείρησής του. Χάρη στην εκπαίδευση λοιπόν και την τεχνογνωσία που παρέχεται στον υποψήφιο συνεργάτη, η λειτουργία του ΠΕΡΙΚΑΦΕ γίνεται εύκολη υπόθεση!

Για το δικό σου ΠΕΡΙΚΑΦΕ, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ