Αρχική Νέα Συνεργασία με τον leader στον χώρο των βιολογικών προϊόντων

Συνεργασία με τον leader στον χώρο των βιολογικών προϊόντων

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με όραμα να προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία βιολογικών προϊόντων της αγοράς σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, η Green Family- το Ελληνικόν έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην καθημερινότητα των καταναλωτών.

Οι πελάτες της γνωρίζουν την προσήλωση και την αγάπη του δικτύου γι’ αυτό που κάνει και το ανταποδίδουν με την εμπιστοσύνη τους

Τα 9 καταστήματα του δικτύου έχουν γίνει  προορισμός για μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα βιολογικά παραγμένα, που περιλαμβάνουν από φρούτα και λαχανικά μέχρι μπαχαρικά, παιδικές τροφές και καλλυντικά, καλύπτοντας κάθε μικρή και μεγάλη ανάγκη του κοινού και ενισχύοντας την κερδοφορία.

Και αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους που αναδεικνύεται ως η κορυφαία συνεργασία για όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο των βιολογικών.

Η Green Family – το Ελληνικόν ξεκίνησε την πορεία της το 1996, και σήμερα έχει αναπτύξει όλες τις παραμέτρους που συμβάλλουν στην επιτυχία μιας επιχείρησης (γνώση αντικειμένου, οργάνωση διαδικασιών, κεντρικοποίηση και ανάπτυξη οικονομιών κλίμακας, κερδοφορία κ.λπ.). Πολύτιμα εργαλεία που διευκολύνουν τον franchisee και ενισχύουν την κερδοφορία του.

Το δίκτυο επενδύει σε νέους χώρους όπου συγκεντρώνονται οι διαδικασίες logistics, η συσκευασία της μαναβικής και του ξηρού φορτίου για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Green Family- το Ελληνικόν. Με αυτό τον τρόπο κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών λόγω της ποιότητας και των ανταγωνιστικών τιμών και ο συνεργάτης της εταιρείας προμηθεύεται άμεσα, εξασφαλίζοντας ποιότητα και χαμηλό κόστος.

Ταυτόχρονα, δημιουργεί μακροχρόνιες συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς και βιοκαλλιεργητές, χτίζοντας γερά θεμέλια για σχέσεις εμπιστοσύνης και ποιότητας, των οποίων επωφελούνται όλα τα καταστήματα του δικτύου.

Και φυσικά, ρόλο κλειδί στην επιτυχία του δικτύου παίζει ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των καταστημάτων, ειδικά για να δίνει λύσεις. Με λειτουργικότητα που διευκολύνει την λειτουργία τους και ενισχύει την διαδικασία των πωλήσεων «λύνει» τα χέρια του franchisee. Παράλληλα, η εικόνα των καταστημάτων χαρίζει στο brand μια ξεκάθαρη και ενιαία ταυτότητα.

«Η Green Family – το Ελληνικόν προάγει την υγιεινή διατροφή και δεν έχει αλλάξει τη φιλοσοφία της από την ίδρυσή της το 1996 μέχρι και σήμερα αφού για εμάς, τους ανθρώπους της, η ενασχόληση με τον κλάδο των βιολογικών συμβάλει στη βελτίωση της ζωής μας και δεν το βλέπουμε ως επιχειρηματικό κέρδος και μόνο»τονίζει ο κ. Θεόδωρος Πανταλέων Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, αποτυπώντας την κεντρική φιλοσοφία της αλυσίδας και τον λόγο για την ευρεία αποδοχή ως leader της αγοράς βιολογικών προϊόντων

Αν θες κι εσύ να ανοίξεις το δικό σου Green Family- το Ελληνικόν, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ