Αρχική Νέα Συνεχίζεται η αναβάθμιση της εικόνας των everest τώρα και στον Ταύρο
Συνεχίζεται η αναβάθμιση της εικόνας των everest τώρα και στον Ταύρο

Συνεχίζεται η αναβάθμιση της εικόνας των everest τώρα και στον Ταύρο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς η αναβάθμιση της εικόνας των καταστημάτων everest τώρα και στον Ταύρο. Το ανακαινισμένο κατάστημα βρίσκεται στη Μαραθώνος 2 & Π. Τσαλδάρη 11 και άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, προσκαλώντας το να απολαύσει τα αγαπημένα του προϊόντα που θα του δώσουν την ενέργεια που χρειάζεται. Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξής τους, τα everest προχώρησαν στην πλήρη αναβάθμισή τους και της συνολικής εικόνας τους σε όλα τα επίπεδα. Από το λογότυπο και την αισθητική των καταστημάτων, μέχρι τις υπηρεσίες και φυσικά τη συνολική γευστική εμπειρία – δημιουργώντας έτσι τη νέα εποχή των everest!

everest κατάστημα νέα εικόνα

Νέα εποχή, νέα εικόνα

Η αναβάθμιση της εικόνας των everest με πρόσφατο παράδειγμα την ανακαίνιση του καταστήματος στον Ταύρο, σηματοδοτεί τη νέα εποχή του δικτύου. Η στρατηγική τους συνεργασία της αλυσίδας everest με τον chef Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος γίνεται food ambassador της μάρκας, αναβαθμίζει τη γευστική εμπειρία των καταναλωτών καθώς ανανεώνει πλήρως το μενού των everest με πρωτοπόρες συνταγές και προϊόντα που φέρουν την υπογραφή του. Παράλληλα, η συνέργειά τους με τον διατροφολόγο Αναστάσιο Παπαλαζάρου φέρνει νέες προϊοντικές κατηγορίες που προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, καθιστώντας τα everest ως έναν street food προορισμό για κάθε γευστική και διατροφική προτίμηση. Την προϊοντική κατηγορία του καφέ επιμελείται ο head barista trainer Σταύρος Λαμπρινίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής barista, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την εκπαίδευση του προσωπικού για την τελειοποίηση της τέχνης του καλού καφέ.

Από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε το 1965 στο Κολωνάκι μέχρι σήμερα, τα everest αποτελούν την πρώτη επιλογή των καταναλωτών. Προσφέρουν διαχρονικά αξιοπιστία για την ποιότητα των προϊόντων και μεγάλη ποικιλία στις επιλογές φαγητού και ροφημάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τα everest αναδείχθηκαν ως GOLD WINNER Multichannel Development Strategy 2023 στα φετινά THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, χάρη στην εξαιρετική συνεισφορά τους στο franchising και ιδιαίτερα στον κλάδο της εστίασης, καθώς και τη συμβολή τους στην ελληνική οικονομία συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


EVEREST

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ